Publicitat
Política · 19 de Febrer de 2011. 16:58h.

Mas: "Barcelona s'ha cansat d'Hereu"

Trias considera una “catàstrofe” les primàries del PSC

Mas: "Barcelona s'ha cansat d'Hereu"

Mas, amb Trias, en una imatge d\'arxiu

El president de la Generalitat i secretari general de CDC, Artur Mas, ha estat clar a l’hora de defensar que la de Xavier Trias és l’única opció factible per a Barcelona. En la cloenda de la 29a Escola d’Hivern de CDC, ha recordat que “mentre el PSC, a Barcelona, ofereix o bé un alcalde, Hereu, del qual la ciutat se n’ha cansat, o bé una Tura que no coneix Barcelona, a CiU oferim l’alcalde que espera Barcelona”.
 
I és que guanyar l’alcaldia de Barcelona, ha explicat Mas, és el primer pas “per aconseguir que el 22 de maig Catalunya segueixi avançant en el camí que va traçar el 28 de novembre”. Un camí en què CiU “s’hi juga poder tenir un arrelament territorial que doni sentit a tot el projecte, un projecte que ja s’ha engegat des del govern de la Generalitat” i en què Catalunya “s’hi juga serietat i tenir la força perquè des del pobles i ciutats s’aixequi el país”.  De fet, el president ha dit que està a l’abast de la federació “ser la força més votada a les pròximes eleccions municipals”.

Per la seva part, Trias ha contraposat la total sintonia i cohesió del projecte de CiU amb “la catàstrofe” de les primàries del PSC: “això passa quan un partit es trenca i té uns resultats catastròfics a la Generalitat i quan les enquestes internes li diuen que podria quedar ja no només el segon sinó el tercer... i llavors agafen pànic escènic i decideixen matar l’alcalde però l’alcalde no es deixa matar...”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 laura, barcelona, 20/02/2011 - 21:07

Però que hi fa en Mas a les eleccions de BCN? Ja va anar a esquiar a la Molina per ajudar Trias, i ja està bé. Que no té altra feina? Encara ens ha d'explicar el pla de reactivació econòmica de Catalunya! Ostres, és que sempre està de campanya i quan acaba, plora. Poc que va bé això.

#3 Joan, Terrassa, 20/02/2011 - 13:17

I els catalans, en dos mesos ja ens hem casat de tu.

#2 Ramon, Barcelona, 20/02/2011 - 01:27

Va ser el sucursalisme progre, qui va estar-se 23 anys amb que si l'Oriolet que si la jardinera, que si la jardinera que si l'Oriolet, per encabat convertir ells la Generalitat en el cony de la Bernarda del nepotisme. I ara la munten per un nomenament bastant raonable. S'ha de tenir morro.

#1 Més cansats!, Lleida, 19/02/2011 - 18:14

BCN s'ha cansat d'Hereu i molts catalans que van votar CIU ja ens hem cansat -en poques setmanes- d'en Mas. La vergonya dels germanets i familiars col·locats, després d'haver criticar l'endollisme del tripartit, n'és una mostra. Prepotència i molt poca ètica. Més del mateix...