Publicitat
Política · 9 de Novembre de 2013. 09:07h.

Mas busca suports a Israel

El president de la Generalitat es reunirà amb Shimon Peres

Mas busca suports a Israel

Mas, en una foto d'arxiu

El president de la Generalitat, Artur Mas, inicia aquest dissabte un viatge de cinc dies a Israel. L'acompanyen el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

A l'agenda de Mas hi figura una entrevista amb el president d'Israel, Shimon Peres, i una conferència a la Universitat de Tel Aviv titulada "Catalonia, the knowledge hub in Southern Europe".

L'objectiu del viatge, segons el Govern, és "establir vincles sòlids i estables entre ambdós països i reforçar la cooperació de l’Economia del Coneixement i les relacions comercials en l’àmbit de les noves tecnologies".

També "establir vincles sòlids i estables entre ambdós països". Amb la delegació política viatgen representants d'una trentena d'empreses dels sectors TIC i Smartcities, que busquen socis tecnològics i potencials inversors.

Mas té previst trobar-se amb el ministre de Finances, Yair Lapid, a més de realitzar una visita al Museu de l’Holocaust. Alhora, visitarà alguns dels projectes R+D de les principals empreses internacionals presents a Israel.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#14 Papaluna, Barcelona, 09/11/2013 - 22:55

No el vol rebre cap primer ministre (rei, president... nº 1) de cap lloc). No se'n dona per a assabentat que l'estatus català no és de un estat homologable als demés? No veu que fa el ridícul traient tant de pit perquè surt d'un Audi A8 amb uns maxaques que li obren i tanquen portes? No pot parar?

#13 alemany stolberg, TORTOSA, 09/11/2013 - 19:04

Fa tard com sempre. Les 160 persones importants i poderoses jueves van dinar al palau de El Pardo amb el rey d'españa irepresentantsdel ministeri d'exterios .aquesta semana#12 Hahaha!, Barcelona, 09/11/2013 - 19:01

Benvinguda, Carolina, a e-noticies.
Prova, però, a que no s'et noti tant el mostatxo del CNI quan escrius, que ja m'he tobat tres pels teus al monitor i fa mal efecte.
Ah, quan en un fil és plé de vots negatius cap Espanya, fa riure que els teus sempre surin com per art de màgia.
De res.

#12.1 Carolina, Aiguafreda, 09/11/2013 - 19:26

Que dius de mostatxo? De CNI?. Quina herba t'has fumat per a veure tot això?. Soc una comentarista qualsevol més. I si no t'agrada el que dic, ho sento.

#12.2 Sergi, Espanya, 10/11/2013 - 00:00

Ja m'agradaria a mi rebre diners del CNI per discutir amb retardats mentals separatistes.

#11 Tzahal (Forces de Defensa de Israel), Centro Nuclear de Dimona, 09/11/2013 - 18:14

Sr Mas, torni amb les millors unitats del Tzahal i la fòrmula de la bomba atòmica. Així serem invencibles i ja ningú podrà impedir la nostra gran Indepèndencia i el nostre paper legítim de líders mundials...

#10 Protágoras, bcn, 09/11/2013 - 17:01

Israel/Palestina es un ejemplo sangrante de adonde conducen la tesis nacionalista según la cual cada pueblo cultural debe tener su propia nación
Dos pueblos culturales el palestino y el judío luchan por un mismo territorio. La solución no puede ser otra que "nación plural" donde todos quepan.