Publicitat
Política · 17 de Setembre de 2011. 16:05h.

Mas: "cal evitar la majoria absoluta del PP"

El líder de CiU afirma que Chacón "ha descobert un país que es diu Catalunya"

Mas: "cal evitar la majoria absoluta del PP"

Mas, durant la cloenda de l’escola d’estiu de CDC

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat que “cal evitar la majoria absoluta del PP” a les pròximes eleccions generals i que això depèn “no només de Catalunya però també de Catalunya”.

I ha concretat que hi ha dues maneres d’evitar la majoria dels populars: “votar el partit socialista, que pot servir perquè el PP no tingui majoria absoluta a l’Estat però no serveix per a Catalunya; i votar CiU que serveix per a les dues coses: a més d’evitar la majoria absoluta del PP ens servirà per a defensar el país”. “Potser sí que a l’estat les eleccions són cosa de dos, a Catalunya però són cosa de tres, CiU, PP i PSOE” ha afegit el President.
 
Per a la federació de CiU és essencial que a Madrid no s’articuli cap majoria absoluta “si volem que hi hagi alguna possibilitat que Catalunya pugui presentar amb garanties i força el pacte fiscal” ha explicat el President Mas.

També això és essencial per a poder tirar endavant projectes de país com per exemple el del corredor del Mediterrani: “ si el PP té majoria, qui ens garanteix que el primer corredor que es farà serà el del Mediterrani i no pas el que volen que passi per Madrid i Saragossa abans d’entrar a Catalunya?” s’ha preguntat el President qui tot seguit a assegurat que si els populars estan en minoria “el del Mediterrani, que passa per Catalunya, serà el primer”.
 
D’altra banda i, amb la mirada fixada també en els pròxims comicis generals, el President Mas ha recordat que “els diputats socialistes catalans no han servit per defensar Catalunya” i ha afirmat que la seva pròxima candidata, Carme Chacón “ha descobert ara un país que es diu Catalunya” ja que fins ara ha estat ocupada en altres tasques com les del ministeri de Defensa.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 josep maria, barcelona, 19/09/2011 - 20:34

per que cal evitar-ho,
no sera per-que volen donar.li ells, com ham fet al poble de la jennifer a Castefa, pacte PP-CIU

#17 Èdgar, Tàrrega, 19/09/2011 - 11:45

Al contrari. Desitjo amb l'ànima que el PP arrasi a les eleccions. És l'única manera que el mesell i babau poble català potser reaccioni. I només potser. No ens pot passar res pitjor que el PP necessiti del suport dels caganers convergents.

#15 eloysa, terrassa, 18/09/2011 - 15:06

El senyor diu aqui el contrari que al Congres el Duran i Lerida, que falsos que sou, despres al derrera del PP com gosets de caça, demanan almoina per Catalunya, si recordeu, l'actual Alcalde de BCN ja pacta amb el dolentisim de Aznar ho recordeu? naZionalistes.!!!

#14 Josep Ma., Terrassa, 18/09/2011 - 09:02

I com ho penseu fer els "unionistes" de CiU?; desenganyant als "catalans" com sempre veniu fent? Això és desactivar un poble, treure-li la ilusió de la llibertat i anestessiar-lo.
La majoria absoluta del PP està cantada fins i tot per un sord.
Covarda!!!

#13 alemany stolberg, tortosa, 18/09/2011 - 01:47

me sembla que no xalareu, el 20 N començara l'ordre el treball i la disciplina.