Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2008. 14:13h.

Mas calla sobre Puig una setmana després

PSC i ICV demana que el rectifiqui "públicament" per les seves crítiques a Montilla

El PSC i ICV han reclamat al president de CiU, Artur Mas, que rectifiqui públicament el seu número dos, Felip Puig, després que aquest acusés al president de la Generalitat, José Montilla, de "destrossar" el català. Puig va fer aquestes declaracions al programa Minoria absoluta, de Rac-1, el passat dia 16, però una setmana després el líder de la federació nacionalista guarda silenci. El portaveu d'ICV, Jaume Bosch, ha afirmat que Puig "s'ha carregat la imatge d'apertura que va voler donar el congrés de CDC" mentre que el del PSC, Joan Ferran, ha manifestat per la seva banda que "ha fet una mal servei a la causa del català i del catalanisme". Ferran ha acusat a Mas de "no tenir prou autoritat política" per a rectificar Puig i li ha demanat que "el cridi a l'ordre".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 pep, manresa, 23/07/2008 - 20:27

Dés de quan el Ferrandini es preocupa per "la causa del català i el catalanisme", la seva única preocupació és que la seva secta mani a Madrid i si és posible també a Catalunya.

#8 Prousociates, Barcelona, 23/07/2008 - 17:38

Què té a veure el tocino amb la velocitat?Que en Pujol recolzés un president d'ejpaña que té a veure amb el català del nostre President?

#7 LDIA OBIOLS SERRA, martorell, 23/07/2008 - 16:45

Però si és la veritat! el destrossa. Deixe'm a part si s' esforça o no, que creec que amb els any que fa que viu a Catalunya segur que ho podria fer millor, però ara si es President de Catalunya, no ho podria fer millor, si no que en té l' obligació.

#6 ProuCiU, Barcelona, 23/07/2008 - 16:16

A Joan T.: No, però era recolzat per un homenet que es deia Jordi i que amb prou feina se l'entenia quan parlava. I per cert, no et mirava mai als ulls quan et parlava, que al menys en Montilla ho fa.

#5 Joan T., Barcelona, 23/07/2008 - 16:03

Julià: Aquest que dius tú era President de la Generalitat?