Publicitat
Política · 14 de Juliol de 2010. 18:37h.

Mas canvia de postura

Ara donarà suport "sense condicions" a una posició unitària

Mas canvia de postura

El president de CiU, Artur Mas, i el portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, durant la sessió de control d'aquest dimecres a la cambra catalana (foto: ACN / Pere Francesch)

El president de CiU, Artur Mas, ha instat el Govern a proposar una resolució unitària per ser votada al ple extraordinari del Parlament d'aquest divendres i ha assegurat que la federació nacionalista la votarà "sense condicions". Mas ha matisat així les seves paraules de dimarts, quan va condicionar la unitat a que la resolució inclogués el lema de la manifestació, "Som una nació. Nosaltres decidim".

Mas ha dit que li agradaria que hi fos, però que no ho condiciona. El president de la Generalitat, José Montilla, li ha agraït que no posi condicions per a la unitat, però li ha demanat que vagi a la cimera de líders polítics previstes per aquest dijous amb una proposta de CiU.

En tot cas, després de la multitudinària manifestació, Mas ha avisat que ara és el moment del Parlament. "La gent no va fallar al carrer, ara el Parlament no pot fallar al país", ha assegurat, tot advertint que aquesta setmana és "històrica per la dinàmica del Parlament i pel futur de Catalunya".

Així, el líder de CiU ha advertit que "no pot acabar aquesta setmana sense que hi hagi hagut una resolució del Parlament el màxim d'unitària possible, com a mínim d'aquells que estàvem aguantant la pancarta" de la manifestació, que tenia el lema "Som una nació. Nosaltres decidim". Ha afegit que "el Parlament ha d'estar a l'alçada de les circumstàncies".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Es menos, Pendònia, 15/07/2010 - 12:34

A aquest pas passarà a la història com a "el coitus interruptus" o "l'escalfabraguetes".

#4 Pep, Alt Empordà, 15/07/2010 - 00:45

Ara Si ara No,ara sobirania ara unionisme, ara unitat ara partidisme,ara soc de dretes ara soc d.esquerres,ara em barallo amb en Duran ara som amics,ara son amics d.en Millet ara no en volen saber res..el que no canvia és ara pacto amb el PP ara també

#3 Olga, Badalona, 14/07/2010 - 22:59

Ara ja passa de tot. L'apostol de la resignació només pensa en mantenir els resultats que les enquestes li auguraven i anar refredant l'ambient i rebaixant les reivindicacions, no fos cosa que pugui perdre vots per la frontera pepera.

#2 Joan Corcoy, Sant Boi, 14/07/2010 - 22:13

Penso que la millor resposta unitaria que pot donar el parlament es la dimissió de tot el govern i la convocatoria immediata de les eleccions. Mentrestant nosaltres TREBALLEM SENSE MANDRA PER LA INDEPENDENCIA DE CATALUNYA.

#1 Manelic, Terra Baixa, 14/07/2010 - 19:02

L'important no es la ressolucio, es l'accio que se'n derivi. El poble catala es pacient fins a extrems paranormals, pero quan se li acaba la paciencia es per sempre. Aquesta vegada us passarem factura si no esteu a l'alçada. Estem madurs sr Mas, i vos