Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2013. 22:36h.

Mas: "Catalunya està assolint uns alts graus de maduresa"

"Negar l'expressió d'un poble amb arguments exclusivament jurídics té a veure amb la intolerància"

Mas: "Catalunya està assolint uns alts graus de maduresa"

Mas, en una foto d'arxiu

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha dit que "Catalunya està assolint uns alts graus de maduresa", durant un acte pel 50è aniversari del Col·legi Pare Manyanet de Barcelona.

"Negar l'expressió d'un poble amb arguments exclusivament jurídics té a veure amb la intolerància i la poca convicció democràtica", ha valorat al voltant de les respostes del Govern estatal a la pregunta i data de la consulta.

El cap de l'executiu català ha remarcat que "defensem les nostres idees i horitzons, no per anar en contra de ningú, sinó per poder decidir nosaltres mateixos el nostre futur de la millor manera possible".

Mas ha reclamat "que ens deixin construir aquest futur col·lectiu perquè molta gent se l'ha treballat i les generacions actuals tenen el dret legítim de tenir aquestes aspiracions individuals i un país molt millor".

El president ha destacat el paper del sistema educatiu en "aconseguir una societat cohesionada, malgrat que som un país amb gent de procedències molt diverses i amb fenòmens d'immigració potents".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#23 Bye, bye, Spain, que te vaya bonito!, 14/12/2013 - 22:09

Quan el gremi de la faixa es bolca en un fil no s'adona de com ens ho posa de fàcil als demòcrates.
No cal ni llegir-los gaire, que tots vomiten les mateixes bajanades, tant sols votar-los en contra i prou.

#23.1 lleis i urnes han d'anar de la mà., ni una cosa ni l'altre soles , 15/12/2013 - 13:41

Demòcrates? Deus voler dir populistes. A Veneçuela o Afghanistan també voten però són populistes. Babau és qui creu que democràcia només és anar a posar un paperet a una capsa de plàstic

#21 Casper, Bcn, 14/12/2013 - 18:20

Mas eres un MANIPULADOR de la palabra, usar términos de democracia y de tolerancia para saltarse el marco legal que nos hemos dado todos los españoles es de TRILERO. Pues si se diere el caso de ser independientes, no sería democrático ni tolerable dar la independencia al Valle de Arán. Cínico.

#20 Cansat, Barcelona, 14/12/2013 - 18:17

Jo penso que el govern ha donat a l'independentisme la resposta que li havia de donar. Els independentistes sabien que aquesta seria la resposta.. A què juguen?

#19 Pere, Lleida, 14/12/2013 - 17:58

Ha parlat el nostre Messies, l'ésser que es considera superior a la resta i que sentencia quan algú assoleix la maduresa.

Realment, el discurs -a més a més de cursi- és del tot patètic.

#18 BEJOTA, BCN, 14/12/2013 - 15:28

En caso de celebrarse un hipotético referéndum independentista, que tal como lo ha anunciado Artur Mas es inconstitucional, el 44% de los catalanes se decantaría a favor de la separación.

Un 44,1% de los catalanes votaría a favor de que Cataluña se convierta en un Estado independiente.