Política · 18 de Maig de 2022. 11:23h.

Mas clama venjança

Exigeix “conseqüències penals” contra Villarejo

Mas clama venjança

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, reclama continuar la via judicial davant els àudios que ha publicat El País i que mostren l’excomissari Villarejo orquestrant l’operació Catalunya contra els líders independentistes.

Mas, en una entrevista a RAC1, aposta per insistir als tribunals, no només espanyols, sinó també europeus: “Prosseguirem la via judicial, no només dins d’Espanya, també en el marc europeu. S’estan lesionant drets fonamentals i això ha de tenir conseqüències penals”.

L’expresident de la Generalitat no creu que el responsable últim d’aquesta guerra bruta fos Jorge Fernández Díaz, aleshores ministre de l’Interior. Està convençut que la Moncloa també n’era coneixedora: “La Moncloa també ho sabia. Això no s’organitza des d’un ministeri. No actuava sol, n’estic convençut”.

La informació falsa que Mas tenia un compte a Suïssa va aparèixer pocs dies abans de les eleccions al Parlament del 2012. Convergència i Unió hi va perdre 12 diputats. “No li diré que em van robar les eleccions, però allò va tenir un impacte gran en el resultat electoral”, ha dit Mas.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#19 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 18/05/2022 - 19:52

El vídeo manipulado de las cloacas del estado por encargo a Trotskipro no ha causado suficiente caos¿verdad?

#17 Borja de Prada, Sant Cugat, 18/05/2022 - 18:21

Nuevos audios de Villarejo sobre la Operación Catalunya y el asedio a Pujol
Más pruebas que revelan una guerra sucia de las cloacas del Estado español para tumbar a los líderes del independentismo.
Si estirem tots ella caurà
I molt de temps no pot durar,
Segur que tomba, tomba, tomba,
Ben corcada deu ser ja.

#16 Logicademocratica, Badalona, 18/05/2022 - 17:19

Sou com el Mundo, el Villarejo i companyia. Mentiu i tergiverseu. Mas NO CLAMA VENJANÇA. No ho ha dit enlloc. Demana responsabilitats, demana JUSTICIA. I no a Espanya que no saben que vol dir això. Ho demana a Estrasburg.

#16.2 pepe, Andorra, 18/05/2022 - 19:10

Tiene pinta de q Villarejo jugaba a dos bandas. Pero nada, nada, tu con tus unicornios y tus interpretaciones de las interpretaciones, pues para ti los mil victipuntos del dia.

#14 Història.cat, Barcelona, 18/05/2022 - 15:35

Deixi,s de Villarejos i cuentos xinos Mas, va tornar a convocar eleccions el 2012 aconsellat pel Madí, i creint-se la majoria absoluta ser el reyezuelo de Catalunya, van perdre bous i esquetlles, son un parell de cenizos, i per acabar d'enmerdar-ho va ficar Catalunya en un"atzucat"

#13 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 18/05/2022 - 13:37

El mundo conspira contra él. Como él conspiró contra el mundo. Solo un milagro evitó el desastre, con el iluminado empeñado en despeñarnos por el abismo del enfrentamiento civil y el odio cainita. Con astucias chuscas al genuino estilo Astut o Villarejo. Y pillaron a los dos, claro.