Publicitat
Política · 22 de Desembre de 2011. 16:57h.

Mas-Colell a Rivera: "el cap no li dóna per més"

Enganxada al Parlament, amb el president de Ciutadans implorant "educació" al conseller

El president de Ciutadans, Albert Rivera, i el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, han tingut una forta enganxada al Parlament. El primer ha acusat al segon de falta d'educació, mentre que el titular d'Economia ha insinuat que Rivera "no té res al cap".

Un gest de Mas-Colell durant la intervenció de Rivera ha encès el diputat de Ciutadans. "Senyor conseller, no em faci aquest gest i tingui una mica d'educació!", ha exigit Rivera, a més de recordar-li que "estem al Parlament de Catalunya".

"Home, per favor! per favor!", s'ha indignat. Corominas, que presidia la Cambra en aquests instants, ha recordat a Rivera que "se li ha acabat el temps". "Se m'ha acabat el temps, però li demano al conseller una mínima educació, perquè el mateix respecte que jo tinc per vostè, l'ha de tenir vostè pels diputats de la Cambra".

"Senyor Rivera, se li ha acabat el temps", ha insistit Corominas. "Només li demano al conseller que no aixequi la mà així quan estem fent política i defensant un model de societat. Tenim el mateix dret a dir això que vostè a contestar així", ha sentenciat.

La discussió ha augmentat quan, en la rèplica de Mas-Colell, Rivera ha exhibit una portada de l'Ara. "Celebro que tingui tanta credibitat en vostè el diari Ara, jo no he dit això en absolut. Per tant, pregunti al diari Ara d'on ho han tret", ha criticat.

"Si no ho ha entès, és que o no ho vol entendre o el cap no li dóna per més", ha lamentat Mas-Colell, a més de considerar que "la cosa era ben clara i transparent".

Moment de la topada
Publicitat

87 Comentaris

Publicitat
#44 Ona, Valls, 26/12/2011 - 21:25

Aquests ciudadANOS no haurien d'anar despullats al Parlament? No era la seva propaganda?

#43 jajjajajajjaa, barcelona, 24/12/2011 - 22:49

Menys Collell es un inutil jo el portava a galeres

#42 ccc, bcn, 24/12/2011 - 17:35

ultimament desde CiU es fan comentaris molt puixats de to, el que m'agradaria saber és si están nerviosos pq la situació es pitjor del q ens diuen, si és la forma de ser dels dirigents actuals o si és tot una estratègia política?

#41 LACELOT, BARCELONA, 23/12/2011 - 23:05

Estos nazi-onalistas se piensan que algun dia alcanzaran su delirante nación Catalana, como Adolf Hitler tambien pensaba que su nación Alemana acabaria conquistando gran parte de Europa, pero la realidad siempre se impone a las fantasias de los dictadores.

#40 Crosta, bcn, 23/12/2011 - 21:03

El Masco no pot aixecar la ma? El Rivera es pensa que el Parlament és una guarderia. A mi em sona a lo de la maneta del Piqué i la gran ofensa que suposava aixecar una ma!!!! La pell molt fina els nacionalistes espanyols.