Publicitat
Política · 4 d'Abril de 2014. 10:55h.

Mas-Colell a 'The Wall Street Journal': "no ens hem tornat bojos"

Acusa l'Estat de buscar "la dissolució de la identitat catalana" i recorda que "Franco no se'n va sortir"

Mas-Colell a 'The Wall Street Journal': "no ens hem tornat bojos"

Mas-Colell

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, en un article a 'The Wall Street Journal', defensa la consulta i remarca que "no ens hem tornat bojos. Som un govern de moderats, centristes i defensors dels negocis. Ens hem vist impulsats per un massiu i ordenat sentiment a favor del referèndum, una reacció als recents i dramàtics retrocessos en el grau d'autogovern que Catalunya ha tingut mai".

"Una altra vegada, el govern espanyol sembla que s'ha decidit per una política uniformitzadora, i la dissolució de la identitat catalana. És una política errònia: governs espanyols anteriors, el més recent el de Francisco Franco, ho havien intentat i no se n'havien sortit. No se'n sortiran", afirma el conseller.

El conseller diu que si el govern central continua enrocat sense voler obrir negociacions per un acord, inevitablement, es convertirà en un afer intern del club comunitari, i ja no de l'estat espanyol. També apunta que a Catalunya li agradaria que el govern espanyol actués de la mateixa manera que l'anglès i permités la consulta.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#25 BEJOTA, bcn, 05/04/2014 - 14:14

El Presidente de AC Hoteles:"no tiene sentido" la pretensión independentista de Cataluña, ya que a su juicio "ni España puede perder Cataluña ni Cataluña puede vivir sin España", por lo que "lo de Cataluña" le parece "un absoluto disparate".

#24 Un altre paranoic que fuma estels, Massada, 05/04/2014 - 03:50

El retrocés més gran que ha sofert Catalunya en els últims 30 anys són les brutals retallades al sistema sanitari i educatiu perpetrades per Mas i Mas-Colell. Se'ls hauria de caure la cara de vergonya. És indigne que per tapar una gestió nefasta s'hagi de recórrer constanment al victimisme fanàtic

#23 Fuera, no lo entiende nadie, 05/04/2014 - 01:04

Mientras Europa elogia a España, los independentistas siguen hablando de Franco y despreciándose a sí mismos (como españoles que son).

#22 Jordi Romaguera i Cubedo, L´Hospitalet de Llobregat, 04/04/2014 - 20:47

Gràcies, Mestre!.

#21 Arturo, Barcelona, 04/04/2014 - 20:45

El grumete del capitán Queeg dice que no están locos. Manda huevos.