Publicitat
Política · 1 d'Agost de 2012. 14:12h.

Mas-Colell i Cleries hauran de donar explicacions al Parlament

PSC, ICV, ERC i C's forcen la Diputació Permanent, convocada per a aquest divendres

Mas-Colell i Cleries hauran de donar explicacions al Parlament

Cleries, en una foto d'arxiu

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha convocat la diputació permanent -el divendres a les deu del matí- per abordar l’impagament per la Generalitat de les quotes del juliol dels concerts amb centres educatius, sanitaris i del tercer sector.

La convocatòria és fruit de la sol·licitud que han presentat avui els grups del PSC, ICV-EUiA i ERC i el subgrup de C’s, que demanen també que els consellers Mas-Colell i Cleries hi compareguin per donar les explicacions pertinents.

En concret, la petició sol·licita “amb caràcter urgent i immediat” la convocatòria de la diputació permanent, perquè el Govern, i en concret els consellers d’economia i coneixement, Andreu Mas-Colell, i de benestar social i família, Josep Lluís Cleries, “donin explicacions sobre els impagaments dels concerts, dels convenis i de la prestació de serveis públics”.

La sessió començarà amb la votació de les sol·licituds de compareixença i, un cop s’aprovin, previsiblement, es faran tot seguit les compareixences.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 VIDA, BCN, 01/08/2012 - 22:01

Aquests senyors del govern estan per governar. Governar és resoldre els problemes que tenes i cumplir amb les seves obligacions!

#1 Alan, Barcelona, 01/08/2012 - 15:57

Es que estaban muy ocupados lamiendo los pies a mohamed VI para que nos envíe 500mil nous catalans más que no tenemos suficientes.