Publicitat
Política · 0 de de :. h.

Mas-Colell matisa Homs

El conseller d'Economia diu ara que "estem lluny" del rescat

Mas-Colell matisa Homs

Mas-Colell

El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, en declaracions a TVE, ha assegurat que Catalunya no serà intervinguda. "Estem lluny d'aquesta situació i espero que no hi arribem mai", ha explicat.

Preguntat sobre si Espanya està intervinguda, ha negat aquest extrem i ha considerat que això només passaria si l'Estat no tingués una altra font de liquiditat que Europa, és a dir que tingués els mercats completament tancats com a Portugal, Grècia o Irlanda.

Amb tot, ha afirmat que el govern espanyol "ha perdut sis mesos, en cometre l'error de parar-ho tot i condicionar-ho a les eleccions andaluses", fet que ha titllat de greu perquè "ara la situació de confiança està pitjor i cal treballar-la molt més".

Sobre el pacte fiscal, ha aclarit que la petició de Catalunya "no té res a veure amb les urgències del moment i la situació de les finances de la Generalitat". Així, ha augurat que s'arribarà a un acord sobre la matèria amb Espanya per la unanimitat social que la proposta concita a Catalunya, tot i que no confia que passi "a curt termini" i no ha volgut avançar el "pla b" del govern si la negociació fracassa.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 genaro, barcelona, 22/07/2012 - 22:33

Tiene razón el Sr. Colell, nos van a revisar las cuentas los cinco primeros dias de cada mes y revisar gastos y entradas y si no cumplimos los requisitos pues actuará la Intervención General del Estado para controlar las finanzas.¡ Casi na!

#7 pep, manresa, 22/07/2012 - 20:20

Mas-Colell, jo sóc jueu i prestamista i mira noi, francament, t´ho he de dir sincerament, ets un cardu, un cardu burriqueru, que ha crescut en mig dels fems, per axió avui que fa mal temps, et canto aquest buleruuuu
I et diria.. bacó, d'on has sortit tú tan golfo, si ta mare era una santa

#6 Josep Pages Canaleta Cardedeu, CARDEDEU, 22/07/2012 - 19:31

El Govern Catala ja fa com el Espanyol , primer diuen una cosa i despres en fan i diuen unaltra Aixo es no sapiguer que han de fer no ja seguratat en lo que fam ni diuen TOT PER No Apuja els Impostos als més Rics de Catalunya i recupar EL IMPOST DE SUCCESSIONS

#5 Vicenç Ramoneda, Sentmenat, 22/07/2012 - 17:13

"Mas-Colell veu «lluny» la intervenció de Catalunya".
Que algú li digui que els binocles, la part petita és per on es mira i la part amb el diàmetre mes gran va per fora!

#4 jajajjajaaaa, Barcelona, 22/07/2012 - 15:16

es a dir que dilluns ens intervindran