Publicitat
Política · 24 d'Agost de 2011. 16:39h.

Mas-Colell prefereix que el límit de despesa el marqui el Parlament

El conseller d'Economia admet que "sintonitzem completament amb l'esperit d'aquesta mesura"

Mas-Colell prefereix que el límit de despesa el marqui el Parlament

Mas-Colell, en una foto d'arxiu

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha assegurat que, a l'espera de conèixer els detalls de la reforma constitucional per limitar la despesa, el Govern "sintonitza amb l'esperit" de la iniciativa, durant la seva intervenció a la Universitat Catalana d'Estiu.

Amb tot, el titular del departament d'Economia ha dit que "com a membre del Govern" prefereix que les restriccions en matèria de dèficit siguin imposades pel Parlament com a "representant del poble català". "Preferiria que fos el Parlament de Catalunya", ha remarcat.

Segons Mas-Colell, l'executiu que dirigeix Artur Mas "està en la línia d'imposar per llei límits de despesa o de dèficit". Pel que a la decisió del PSOE i PP de reformar la Constitució per aquest motiu, el conseller ha afegit que primer caldrà "esperar a veure la lletra petita i el redactat concret d'aquesta mesura".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Terraxa, Terrassa, 25/08/2011 - 00:07

El límit de la despesa és el que s'ingressa.
Ni els polítics ni l'administració pública (ni la majoria de la ciutadania) són capaços de treballar amb deute. Senzillament, no entenen que els deutes s'han de tornar.
I és trist que aquest sr. No ho tingui clar.

#2.1 kimet, bcn, 25/08/2011 - 13:00

Aquest senyor sap i molt be que el déficit s'ha de tornar, aquest senyor només es catedratic per harvard, berkley, UPF, autor de la biblia de la microeconomia, etc... aquest senyor sap i molt d'economia, el problema va ser el haber tingut 8 anys d'analfabet despilfarradors.

#1 Kropotkin, Vic, 24/08/2011 - 17:36

Si, el Parlament o mejor Millet y Alavedra, que de estas cosas saben mucho y son unos grandes patriotas catalanistas... Jua, jua, jua,...