Publicitat
Política · 29 d'Agost de 2013. 18:24h.

Mas-Colell recomana a Lucena "un any sabàtic a Miami"

El conseller adverteix el portaveu del PSC que "si vostè no hi torna en temes personals jo no hi tornaré, però si vostè hi torna, hi tornaré"

Mas-Colell recomana a Lucena "un any sabàtic a Miami"

Mas-Colell, durant la seva intervenció a la diputació permanent

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha recomanat el portaveu del PSC, Maurici Lucena, un "any sabàtic a Miami", després de retreure-li que "vostè té una visceralitat excessiva i esdevé massa personal".

Mas-Colell, que compareixia davant la diputació permanent per explicar la pròrroga pressupostària, ha etzibat al dirigent socialista, en el torn de rèplica: "deixi'm ser una mica personal també".

I tot seguit li ha remarcat que "a mi el prestigi que jo pugui tenir amb vostè no m'importa. Si el tinc per terra, tant me fa. A mi m'importa molt més el prestigi que jo tingui amb mi mateix, i li vull dir que jo amb mi mateix tinc el prestigi alt per estar fent una de les feines que em genera més orgull, estar servint el meu país en unes circumstàncies molt difícils".

"Les seves observacions potser reflecteixen, perdoni que sigui personal, però jo també puc ser-ho, que vostè no se sent gaire còmode en aquest parlament. Al cap i a la fi per vostè aquest és un parlament de províncies, sense gaire poder, i està començant una carrera, que encara li queden molts anys. Vostè es deu sentir incòmode en aquest parlament".

Mas-Colell ha afegit: "I sento dir-li, potser li recomanaria un any sabàtic a Miami, que potser és el que aquests moments li convindria. Si vol continuar per la via personal, continuarem, però per a mi és l'última vegada. Si vostè no hi torna en temes personals jo no hi tornaré, però si vostè hi torna, hi tornaré", ha conclòs.

En el seu torn anterior, Lucena li havia dit al conseller que "esperava que les vacances li haguessin anat millor". També que "esperàvem que vingués al Parlament a dir que plega".

El dirigent socialista, alhora, havia comparat Mas-Colell amb un personatge de l'obra de Luigi Pirandello, Sis personatges en cerca d'autor. "Un conseller d'Economia sense Pressupostos és un trist personatge en busca d'autor", li havia retret.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 rafa, lleida, 30/08/2013 - 12:24

MENUDOS REPRESENTANTES. ¡¡¡ AMBOS ¡¡¡¡, y pen sar que hay gente que le divierte estas situaciones, que pena.

#16.1 7, s, 30/08/2013 - 18:37

Vet aquí rafaelín que ens has sortit un home enllustrat. Del pen sar, del pen club i del pen ques que ets!

#15 Cansat d'espanya, Catalunya, 30/08/2013 - 11:11

Andreu
Has estat sublim
Recomano que us baixeu el vídeo a traves de la xarxa.
Mascu has estat fantàstic.

#14 Josep Parés, Barcelona, 30/08/2013 - 10:39

VISCA! per el mestre MASCU. En Lucena li a de agraïr la lliçó donada, i fer cas del concell. D'altres, com en Maragall o la Chacón demostren que un cambi d'aires va molt be quan sols pots criticar sense arguments.

#13 ciudadano, BCN, 30/08/2013 - 10:32

Y tu, MC, te podrias ir a Somalia para ver como seria la Cataluña independiente del futuro en vuestras manos.

#11 Pedro, Barcelona, 30/08/2013 - 07:35

Esto parece el club de fans de Mas-Colell porque nadie va al fondo del asunto, un gobierno sin presupuestos no es un gobierno, es un grupo de funcionarios que es lo que es MaS-cOLELL, un prestigioso catedratico, pero que nunca ha desarrollado un trabajo en la economía real y así nos va,