Publicitat
Política · 16 de Juny de 2011. 13:01h.

Mas compara els aldarulls amb "kale borroka"

Espera més detencions i demana un "càstig exemplar" pels violents

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha anunciat que en les pròximes hores es produiran noves detencions dels violents que van portar la "kale borroka" a les portes del Parlament, contra els que espera que els tribunals dictin un "càstig exemplar".

A la sessió de control parlamentari al president ha promès que el seu Govern serà "no bel·ligerant però sí contundent i tremendament exigent" contra els "autèntics cafres" que ahir van agredir físicament els diputats que intentaven accedir al Parlament per assistir al debat sobre els pressupostos. 


Mas ha revelat que "ja des d'ahir el Govern es va posar en contacte amb la Fiscalia", que té "la màxima bona predisposició" per obrir diligències contra els violents: "espero que això no acabi només en l'àmbit de la Fiscalia sinó que passi als tribunals i hi hagi un càstig exemplar per a aquella gent que va cometre un atemptat flagrant contra la nostra democràcia i contra el nostre Parlament". 


Segons Mas, les detencions de 'indignats' violents no es quedaran en les sis d'ahir: "vindran més, si podem".
 El president català ha explicat que s'estan revisant les gravacions dels incidents d'ahir, per identificar i denunciar els qui cometre "actes violents". 


"Espero que no només se'ls denunciï, sinó que aquests casos acabin en els tribunals, amb la Fiscalia operant per acusar a aquesta gent de delictes que estan perfectament tipificats", ha insistit Mas, que ha mostrat la seva "coincidència plena" amb la "contundència i fermesa" demanada per la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho.

Mas, entrant al Parlament
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Bacus, Sort, 17/06/2011 - 20:52

Sr. president si vol ser el meu president pari de fer el ridícul dient tonteries, això no es "kb" això es indignació en el seu estat pur barrejada d'alguns aprofitats professionals del merder. Obri els ulls d'una vegada i no es deixi aconsellar pels experts de 3a. regional del carrer Córsega

#6 Pere Joan, Barcelona, 17/06/2011 - 12:57

Tindríeu que tenir una mica més de sentit comú i en lloc de sentir-se ofès, amb lo que està passant, tractar t?entreu-ho . Segur que ho feu bé . Però perquè us convé mantenir-se i tornar a sortir escollits, sobre tot per mantenir els privilegis en el sou i la jubilació. Vergonyos

#5 Josep, LLeida, 17/06/2011 - 12:04

Mentre els indignats o qualsevol altre grup o persona, embruta, molesta la gent i els comerços, crea malestar social, roba o mata, els politics miren cap un altre lloc, però quan ells reben la més petita molestia, aleshores si que s'ha passat la linia vermella i hauran detencions, multes, preso.....

#4 Kiko, BCN, 17/06/2011 - 00:15

¿Y con qué compara sus manifestaciones de no acatar los dictámenes judiciales? ¿O es que él tiene más derechos que el resto de los ciudadanos? = MAS, DIMISIÓN.

#3 Josep Maria Capdevila, Barcelona, 16/06/2011 - 22:15

Mas, aprende de Esperanza Aguirre que comienza su nuevo gobierno en la Comunidad de Madrid con tan solo 8 Consejeros. Aquí en Catalunya tuvieramos a Doña Esperanza Aguirre y otro gallo nos cataría. Esta gente como los que habia antes, aunque estos menos, se gastan los recursos catalanes en tonterías