Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2010. 20:55h.

Mas compara Espanya amb un "vaixell sense capità"

El líder de CiU diu que la reforma laboral de Zapatero és 'light'

Mas compara Espanya amb un "vaixell sense capità"

Artur Mas i Josep Maria Pelegrí, durant la Fira de la Candelera, aquest dissabte a Molins de Rei

El president de CiU, Artur Mas, ha afirmat que la reforma laboral que ha proposat el Govern espanyol és "light" i arriba tard davant dels problemes econòmics pels quals passa l'Estat espanyol. Segons Mas, el president, José Luis Rodríguez Zapatero, "ha perdut el rumb" i està mostrant un comportament "erràtic".

En la seva visita a la Fira de la Candelera de Molins de Rei, Mas ha explicat que la reforma laboral era "necessària" tenint en compte que l'Estat "és el pitjor dels països desenvolupats". La reforma "cal fer-la bé amb un govern que tingui nord i capità, i no és el cas", ha manifestat el president de CiU.

Mas ha dit que el president Zapatero i el PSOE "són com un vaixell que va a la deriva, on no hi ha capità. Sembla el campi qui pugui". El president de CiU ha apuntat que "si un govern ha d'anar dient que saben on van és que l'opinió general és que s'ha perdut la confiança en ells".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 laura, l'H, 08/02/2010 - 19:36


Pau Miserachs, si segueixes una mica la política sabràs que des de CiU ja s'han fet forces propostes per salvar la crisis, tan a ivell de Catalunya col d'Espanya. però els sociates són tan llestos que no escolten a ningú.

#4 TONI dE CIUDADANOS, BARCELONA, 07/02/2010 - 17:20

Ente la incompetencia de los socialistos, los nacionalistos, que se envuelven en la señera para robar mejor y que los políticos solo se dedican a acaparar poder para colocar a sus familiares amigos y correligionarios, estamos yendo a la ruina más absolua

#3 Mr. X, bcn, 07/02/2010 - 13:49

Doncs el timó del vaixell CiU és en mans unionistes. A què esperen les bases de CiU per reduir els traidors i redressar el rumb?

#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 07/02/2010 - 11:14

Barco sin capitán y con grandes vías de agua abiertas por los partidos que ponen sus apolillados nacionalismos por encima de
cualquier otra consideración (excluyo naturalmente todo lo que conduzca a llenar cumplidamente los ávidos bolsillos de sus capos)

#1 Pau Miserachs, Barcelona, 06/02/2010 - 23:45

Sr.Mas, creguim, no s'arrengleri amb en Rajoy fent crítica negativa. Proposi solucions reals si las té. Faci política pròpia. No obri la porta als especuladors, els aprofitats i a la reacció conservadora de la derechona. Catalunya mereix molt més