Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2013. 13:59h.

Mas compareixerà al Parlament per parlar de regeneració democràtica

Després de la cimera anticorrupció del passat dia 22

Mas compareixerà al Parlament per parlar de regeneració democràtica

Mas

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha traslladat al Parlament la seva voluntat de comparèixer-hi per abordar la regeneració democràtica després de la segona trobada amb els màxims representants dels organismes de control institucional, prevista per al 22 de febrer.
 
L’endemà de la primera trobada de Mas i la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, amb els representants dels organismes de control institucional, el conseller de la presidència, Francesc Homs, va comunicar per carta a de Gispert la voluntat de Mas “de comparèixer davant el Parlament per compartir amb els grups parlamentaris els resultats d’aquestes trobades”. La presidenta ha informat avui de la qüestió la mesa, que n’ha pres nota i la traslladarà a la junta de portaveus.

D’altra banda, la mesa ha admès a tràmit dues proposicions de llei presentades pel PSC: una de modificació de l’article 14 de la llei 1/2006, del 16 de febrer, de la iniciativa legislativa popular, i l’altra sobre una nova ciutadania i per la igualtat efectiva de dones i homes. El màxim òrgan rector de la cambra també ha tramitat una altra proposta del PSC per portar al Congrés de Diputats una proposició de llei de modificació de la llei d’enjudiciament criminal, a més de totes les propostes de resolució, preguntes i altres iniciatives que els grups han presentat aquesta darrera setmana.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 luca, bcn, 12/02/2013 - 16:34

aquest home parla parla de coses pero els fets son els fets: la Generalitat encara no ha demanat ni tan sol la posibilitat de fer un referendum al Govern de forma oficial.
Parole parole parole...

#2 Kropotkin, Vic, 12/02/2013 - 15:35

Jua, jua, jua,... Despues ya solo falta que venga Julian Muñoz y la Pantoja... Jua, jua, jua,...

#1 Quin Morro, BCN, 12/02/2013 - 14:33

Arturo has tancat ja el compte corrent de Liechestein del qual eras beneficiari o encara el tens obert rei?

#1.1 aqui i a la xina popular, bncn, 12/02/2013 - 16:35

el te a la China des de fa temps