Política · 2 de Febrer de 2015. 21:04h.

Mas compareixerà dilluns a la comissió sobre frau fiscal

CiU i ERC voten fixar la seva presència abans de la compareixença de l’expresident Pujol

Mas compareixerà dilluns a la comissió sobre frau fiscal

Mas a la presentació d'un llibre de la Hisenda catalana (Foto: Rubén Moreno)

El president de la Generalitat, Artur Mas, compareixerà el pròxim dilluns 9 de febrer a la comissió d’investigació sobre frau i evasió fiscals i pràctiques de corrupció política.

La comissió ha acordat aquesta tarda la data amb els vots a favor de CiU i d'ERC. La resta de partits han votat en contra perquè volien que la compareixença fos després de la de Jordi Pujol i la seva família.

Mas va enviat la setmana passada una carta a la presidenta del Parlament, Núria De Gispert, demanant comparèixer “al més aviat possible” a la comissió d’investigació sobre el frau fiscal, després que Esquerra hagués canviat d’opinió i s’hagués apuntat a la demanda de l’oposició perquè comparegués. A la carta enviada a De Gispert el president Mas demanava que la data de la seva compareixença parlamentària no fos més enllà del febrer. Finalment serà dilluns vinent.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Carlos Gomez, Bcn, 03/02/2015 - 13:13

Mas sabe perfectamente lo que sabe el Estado sobre el y su familia.
Las alegrias por la aficion de todos esos patriotas por tener esos "reconets" en bancos nevados a que se refirio el Delincuente Fundador va a traer mas de una sorpesita.
Las portadas de El Mundo ponen de los nervios a mas de uno.

#2 Pepet, Sabadell, 03/02/2015 - 07:45

El nostre President te un munt d'informació sobre les comissions, sobre el cas Palau i sobre financiació de CDC, pero no crec que s'atraveixi a informar fidedignament d'aquests temes; és molt hàbil i te la capacitat de no dir res, parlant molt.Els de la comissió han de tocar punts flacs, que'n té.

#1 Jep, Gava, 02/02/2015 - 21:29

I que? Tothom sap que aquestes compareixences no serveixen per res, igual que la comissio parlamentaria sobre el cas Pujol. Jocs florals i poca cosa mes. I a sobre, es probable que aquesta compareixenca forçada, acabi modificant la data de les eleccions, fixada pel 27-S.