Publicitat
Política · 12 de Maig de 2014. 20:24h.

Mas condemna l’assassinat

El president català ha enviat un missatge de condol a la seva família, al PP i a la Diputació de Lleó

Mas condemna l’assassinat

Una imatge d'arxiu del president de la Generalitat, Artur Mas

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha condemnat l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó i presidenta del PP d’aquesta província, Isabel Carrasco, i ha expressat el seu condol a la família.
 
El cap de l’executiu català ha expressat aquest vespre el seu condol i el del poble de Catalunya per la mort d’Isabel Carrasco, mostrant així la seva més ferma condemna per aquests fets.
 
Artur Mas ha fet arribar un missatge de condol a la Diputació de Lleó i a la cúpula del PP en nom del Govern, en el qual ha donat també les condolences a la família de la víctima.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#10 Pere Pau, Can Fanga, 14/05/2014 - 08:14

Queda fora de les sevews competències territorials o en tot cas hauria de fer el mateix amb tots els assasinats que es cometin a França, Andorra o potser també la Unió Europea, sino és incoherent.

#9 Rahola Retrola, CataDisney, 13/05/2014 - 20:56

La Rahola Retrola se puso a cantar: "Que la detengan, que ra una mentirosa, malvada y peligrosa, yo no la puedo con tro lar". Fijo que cantaba delante del espejo y al desmelene total.

#8 Alvar, Bcn Españolaza, 13/05/2014 - 13:28

CorrupCiu, l'unic partit al mon que es presenta a varies eleccions amb la seva seu embargada per mes de tres millions per el cas Palau. No ho oblidarem!

#7 Antoni Duran Aragones, Barcelona, 13/05/2014 - 11:22

Els de Donetsk ja l'han trobat... Ja tenen el seu Pushilin...I ja ha proclamat la república independent Va per feina... I nosaltres portem anys, amb manifestacions de milions de persones al carrer, amb enquestes que diuen que som majoria...i el nostre lider(?) parlant de legalitats...(espanyoles)

#6 un momento, por favor, mas del 3%, 13/05/2014 - 08:57

¿El nombre del pueblo? ¿qué pueblo? ¡porque dice pueblo?

Por favor, soy no soy pueblerina SOY CIUDADANA

... que luego dice que España (todo el país) nos roban a los del pueblo... él del 3% no lo pone en la misma saca.

mmm... ¿pueblerinos o ciudadanos?

#6.1 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 13/05/2014 - 11:19

entendré el teu missatge com un joc de paraules malintencionat basat en la doble interpretació de la paraula poble i en contraposició a la paraula ciutadà i el nom del partit polític amb la mera intenció barroera de manipular.
L'alternativa seria que el teu comentari sortís des de la ignorància...