Publicitat
Política · 29 de Maig de 2014. 18:13h.

Mas condemna “sense reserves” la violència

El president diu que els incidents per Can Vies no corresponen amb l’esperit “absolutament pacífic” de la societat catalana

Mas condemna “sense reserves” la violència

Una imatge del president Mas (Foto: Jordi Bedmar)

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha fet referència als incidents d’aquests dies derivats del desallotjament i posterior enderroc de Can Vies, ha condemnat la violència “sense reserves” i ha emplaçat al diàleg els defensors d’aquest Casal Autogestionat ubicat al barri de Sants de Barcelona.

Mas ha afirmat que el que cal és “convidar a totes les persones que puguin haver de defensar algun legítim interès, a que seguin a la taula i s’intenti trobar una solució que sigui de satisfacció comuna per les dues parts”.
 
El cap de l’executiu català ha apuntat que en totes les societats hi ha “grups que són petits, però molt sorollosos, i en alguns casos molt tempestuosos”, que corresponen a persones que “simplement substitueixen el que ha de ser el diàleg i l’entesa per la violència”.

En aquest sentit, Artur Mas ha assenyalat que aquesta manera de fer “no es correspon amb la característica principal de la societat catalana”, que és “el seu esperit absolutament pacífic”. “Som gent de diàleg, pacte, entesa, negociació i acord, que es comporta amb regles absolutament pacifiques, i aquesta ha de seguir sent la manera de comportar-nos”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 ALVAR TriBorn Catatonic, Bcn Españolaza, 30/05/2014 - 07:48

#?TotaLaCulpaDeMadrid?!!! El problema se lo ha buscado y encontrado CorrupCiu a conciencia. Han promovido el todo vale, que la consulta se hace sí o sí, que las leyes no son per a nosaltres, etc. Homs pide que todo el peso de la ley recaiga sobre estos pijo-okupas? Seguid en TVMatrix3

#3 Guerra Civil (Barcelona Burning), Itaca Vice, 29/05/2014 - 21:18

En el bando Indepe.CAT ha estallado la Guerra Civil. Los aliados Indepes se lían a mamporrazos y cócteles molotov. La Policía (CiU) contra los okupas (CUP,ERC apoyados por Forcades e ICV) batallan por las calles a golpes de porras, escudos, emboscadas y contenedores,maquinaria y mobiliario ardiendo.

#3.1 Toni-Anoia, Igualada, 29/05/2014 - 23:56

Ja t'agradaria .... ves sommiant

#2 Papaluna, Barcelona, 29/05/2014 - 21:17

A CiU i resta de còmplices alimenteu la rebel·lió i la deslleialtat fatxenda i xenòfoba contra Espanya. Us agrada disposar de una guerrilla autòctona perquè així us escoltaran acollonits (com va passar amb ETA); però els temps han canviat i, pel moment, se us en va de les mans. Sou EL problema!

#1 Ferranbcn23, Barcelona, 29/05/2014 - 20:19

Que raro, dice Arthur que en Cataluña no hay violencia y es el unico presidente de una region autónoma española que tiene que salir publicamente a decirlo.