Publicitat
Política · 29 de Setembre de 2013. 19:09h.

Mas confia en Europa

El president demana a la UE "observar amb lupa" el procés sobiranista

Mas confia en Europa

Imatge de l'acte

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha tornat a insistir que Catalunya no pretén aixecar fronteres i ha acusat d'aixecar murs d'incomprensió i intolerància a tots els que critiquen el fet que els catalans puguin decidir el seu futur a les urnes.

Mas està convençut que, "si Catalunya vota llibertat, serà lliure". Ho ha dit el Dia del Partit, que CDC celebra a Igualada, on també ha refermat la voluntat que la consulta es faci l'any que ve.

Artur Mas ha volgut replicar, davant de les 15.000 persones concentrades a Igualada, les paraules de Pere Navarro quan acusava de "traïció" els grups que havien donat suport a la decisió de portar la consulta al Congrés.

"El que hauria estat una traïció hauria estat no haver mirat endavant i lluny -ha dit el president del govern- i no haver estat a l'alçada de la gent que va sortir per la Diada", ha afegit.

Artur Mas també ha instat "l'Europa que només es fixa en l'interès dels estats" a "observar amb lupa" el que, segons ell, és el moviment més fort, pacífic, poderós, entusiasta i il·lusionant que hi ha al conjunt del mapa europeu i que no és altre que "el moviment de la llibertat de Catalunya". Aquest, ha dit, hauria d'interessar la UE per la seva profunda "arrel democràtica".

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#23 joan, manresa, 30/09/2013 - 12:15

El Casal obre la seva tertulieta,desde Morolandina.-Sr.President,endevant.!! Els brams en contra Nostra arrivan ya a cotas i cims impensables,vol dir axó que anem per bon camí.Volen altre 36,pro els temps ya son diferents.Ells continuen igual,L'imperi castellá-espanyol vol tornar esclafar un pob

#22 spanish, Madrid, 30/09/2013 - 12:03

jajajajaaajjaajajajjajaajajaa claro hombre...ya lo hemos observado es un truño

#21 Seidor, el holandés del sur, 30/09/2013 - 11:23

Mas lo que quiere decir es que le den la razón porque todos sabemos que la UE ya está mirando con lupa lo que hacen los de su partido y les está picando la cresta

#20 Sostres, Bcn, 30/09/2013 - 10:48

" La catalanor son miles de catalanes con su corona de cartón, convencidos de que a España le tocó el haba y les debe el tortel.. La catalanor es un abogado desesperado apelando a la razón moral, mientras el juez va escribiendo la inapelable condena del reo con las leyes en la mano "

#19 -emilio, a, 30/09/2013 - 10:18

Europa se tiene que adapatar a Cataluña y no se hable mas.

#19.1 Moles, Les Ardennes, 30/09/2013 - 13:56

jo no seria tant contundent, però més flexibles i demòcrates que vosaltres no en tinguis cap dubte.