Publicitat
Política · 5 de Novembre de 2008. 09:04h.

Mas confia que els EUA "milloraran la seva imatge"

Considera que Obama "té un punt de vista més similar a l'europeu"

Mas confia que els EUA "milloraran la seva imatge"

Mas, a Sala B

El president de CiU, Artur Mas, ha assenyalat que "els EUA milloraran la seva imatge i el seu prestigi arreu si Barack Obama és president". Mas ha fet aquestes afirmacions en el seu discurs a la festa que ha celebrat l'organització a Barcelona del Partit Demòcrata, celebrada a la Sala B de Luz de Gas. "Coincideixo en la seva visió: ell diu que no hi ha una Amèrica republicana o una Amèrica demòcrata, sinò els Estats Units d'Amèrica. No hi ha una Catalunya progressista i una Catalunya conservadora, hi ha Catalunya", ha afegit, expressant-se en anglès.

Artur Mas ha explicat que "he vingut a donar suport als demòcrates que estan a Catalunya", i ha recordat que "no és nou que doni suport a un candidat demòcrat:, ja ho vaig fer al 2006 amb l'Al Gore, quan vaig fer el pròleg del llibre 'El món segons Al Gore', i al 2004 vaig anar a la convenció demòcrata de Boston per donar suport John Kerry". Mas ha recordat que "a la convenció de Boston molts vam descobrir Barack Obama, que hi va fer un discurs excel·lent, excitant i que va deixar la gent molt orgullosa".

El dirigent nacionalista ha subratllat que "des d'un punt de vista europeu crec que ens convé que guanyin els demòcrates i en Barack Obama. Segur que tenen una visió més similar a la que tenim els europeus". El líder nacionalista ha assenyalat que "també des del punt de vista del que passi al món, convé un canvi. El lideratge d'Estats Units es necessita altra vegada, i estarà en millors mans si guanya Obama que no pas en mans dels republicans, que han tingut la seva oportunitat aquests vuit anys i no ho han fet massa bé".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 sulfuro sulfuro, Barcelona, 05/11/2008 - 23:38

Obama mejorará la imagen USA y más si acepta el ofrecimiento que Zp, con su habitual humildad y oportunidad, le ha hecho de brindarle su mayor experiencia en América Latina (¿con Brasil?), Oriente
Próximo, Mundo Musulmán y Africa.
Me parto de risa.

#7 Marc Pozo, BCN, 05/11/2008 - 22:22

Que bé que arriba a fotre les coses en Mas. Va anar allà i com a persona preparada que és va poder intercanviar opinions amb els americans. Va ser educat, seriós i eixerit.

Quina diferència amb la tifa aquella que tenim de president de la generalitat

#6 Xavi, b, 05/11/2008 - 17:57

Què és un punt de vista europeu? El nazisme, l´antisemitisme? Li agradaria a Mas que les eleccions catalanes es decidiran des d´un punt de vista texà?

#5 Johan, Sants, 05/11/2008 - 14:59

guapo!

#4 Josep, Girona, 05/11/2008 - 14:57

Sr. Pere, en Mas no pot tenir un nivell d'anglès similiar al de ZP perquè ZP no té cap nivell, ni d'anglès, ni francès, ni català. Igual que el mediocre que ens fa de president a CAtalunya.