El candidat de CiU acusa 'El Mundo' de fer "antiinformació i antiperiodisme"

Mas contraataca

Artur Mas, durant l'acte d'aquest dilluns

El candidat de CiU a les properes eleccions al Parlament ha assegurat que "algú està intentant desestabilitzar el procés que viu Catalunya" i per això "no és per casualitat que el presumpte informe policial que ara no troben surti en plena campanya; que ho faci en contra nostra; que després surti una editorial que avança que potser no es podrà provar…" .

Mas ha comentat també que "ara sóc jo qui demana explicacions" davant la campanya "d’antiinformació i antiperiodisme" que els darrers dies ha centrat la campanya electoral.
 
El president ho ha demanat el mateix dia que, juntament amb el president Jordi Pujol, han presentat una querella cada un al Jutjat de Guàrdia de Barcelona, per un delicte d’injúries i calúmnies en relació a les informacions publicades pels periodistes del diari El Mundo, Eduardo Inda i Esteban Urreiztieta, i l’empresa editorial del diari El Mundo, Unidad Editorial S.L.U.
 
I és que segons el president "ara podem estar davant ja no només d’una persecució sinó també davant d’una il·legalitat" i per això ha prosseguit que troba "escandalós que ara ens diguin que potser fins després de les eleccions no sabrem res de l’informe". 

Acte seguit ha comminat el ministeri de l'Interior i el seu màxim responsable a explicar "d’on surt l’informe; si realment existeix; qui se’n fa responsable, qui hi ha darrere, si s’ha fet amb mètodes legals".  Perquè tot plegat, ha conclòs, "és compatible això en un estat democràtic i de Dret?".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#24 laila, bcn, 20/11/2012 - 09:28

Per a mi és molt fàcil. Què ha fet aquest El Mundo per Catalunya? Què ha fet Mas i Pujol per Catalunya? va home va!

#21 Rudolph, barcelona, 19/11/2012 - 21:39

Donde esté La Vanguardia. Ese si que es un periódico como Mas manda

#20 LeonAnto, Barcelona, 19/11/2012 - 21:30

Ahora leo que ha firmado dos querellas, una por Mas y otra por Pujol, el mismo Abogado, y, no es el prestigioso Piqué Vidal, ni tampoco Pascual Estevill ¡Ja! ¡Ja! ¡Ja!

#17 LeonAnto, Barcelona, 19/11/2012 - 21:25

Pues, ya va poniendo la querella.

#16 charlie gordon, País de la Piruleta (periodística), 19/11/2012 - 21:09

¡Claro que no! Periodismo e información de la buena es lo que hacen TV3 y La Vanguardia.

Aunque a lo mejor se soluciona dándole una subvencioncita a "El Mundo" a cambio de que haga una edición en catalán: "El Món".

#16.1 JOSEP, PRATS DE LLUÇANES, 20/11/2012 - 08:40

A USTED LE VA TELEMADRIZ VISCA LA LLIBERTAT D´EXPRESIO