Publicitat
Política · 27 d'Abril de 2009. 21:20h.

Mas convida Carretero a la Casa Gran

El líder de CiU diu que "aquí cap tota aquella persona que tingui un sentiment catalanista"

Mas convida Carretero a la Casa Gran

Artur Mas, en una imatge d'arxiu

El líder de CiU i secretari general de CDC, Artur Mas, ha obert les portes de la Casa Gran del Catalanisme a Joan Carretero, un cop aquest s'ha desvinculat d'Esquerra. Durant la inauguració de la nova seu de la Fundació Catalanista i Demòcrata (CatDem), Mas ha dit que la Casa Gran està oberta per a tots els catalanistes que vulguin "sumar forces".

El líder de CiU no ha fet cap invitació formal a Joan Carretero i a Jaume Renyer, però ha dit que "aquí cap tota aquella persona que tingui un sentiment catalanista i un sentit de país i pot anar des d'una persona que vulgui la independència de Catalunya, com per exemple noms que estan sortint ara, o que sense voler la independència té clar que s'ha de reforçar l'autogovern de Catalunya, la capacitat de Catalunya de prendre decisions pròpies, la no dependència de Madrid, que es contraposi amb l'espanyolisme".

Mas també ha dit que no vol "posar el dit a l'ull" d'ERC però que si persones com Carretero i Renyer "deixen de creure en aquest partit serà perquè el projecte d'ERC no convenç prou a aquestes persones".

D'altra banda, CatDem ha confirmat que Carretero participarà en un debat organitzat per aquesta fundació que es farà el proper mes de juny sobre el dret a decidir. També hi seran Ferran Requejo i Mònica Sabata. Mas ha comentat que "el projecte de la Casa Gran no és només per a Convergència ni per guanyar unes eleccions, també és per als demés, si volen". "Governi qui governi, la Casa Gran continuarà existint i treballant per a que el catalanisme dirigeixi el país", ha afirmat. També ha advertit que "el fet que en Joan Carretero tingui previst participar en un acte de la Casa Gran no té res a veure amb el que ha passat avui". "Per venir-hi no cal portar cap etiqueta: com més etiquetes hi posem, més dèbil serà el catalanisme", ha alertat.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#36 gica, Figueres, 28/04/2009 - 11:40

Sens e tenir clar que l\'única sortida és la independència, ningú no pot dir que\"treballa\" per Catalunya. I Convergència i Cagarró és ENCAIXISTA AMB ECSPANYA. Au! aneu a pastar fang, botiflers!

#35 Gicu, Girona, 28/04/2009 - 10:06

gica, si et sembla, el partit independentista és aquest que ha investit a l\'espaÑolista Montilla de president de la Generalitat, i que estan portant el país a la més gran de les derives, passant per l\'aro a tot el que diu el PSOE. Mas president ja!

#34 Miqui, LF, 28/04/2009 - 10:03

A tots els que dieu que en Mas va vendre el Pais: En Mas no va vendre el Pais. S'havia de tancar i començar a treballar, i va donar una xifra de finançament. O potser us penseu que amb el del 30 de setembre haguessiu anat molt lluny? Somniardors !!!!!

#33 jaume, manresa, 28/04/2009 - 09:49

Potser Carretero no entrarà, encara, a la casa Gran. però els independentistes sabem que és a la Casa Gran on més podem treballar per Catalunya.

#32 Joan Vallplana, Santa Eulàlia, 28/04/2009 - 09:42

La casa gran d'en Mas es perdre el temps, hem d'anar a la Catalunya Independent,i en Mas ja ho sap que aquest es el camí,altre cosa es si li convè.No fem mes voltes, tots hem d'anar a una sense embuts,aconseguir la nostra llibertat,dir adèu Espanya!!