Publicitat
Política · 6 de Juliol de 2010. 18:39h.

Mas convoca a la manifestació per mail

"Si som un nació, i ho som, ara hem de demostrar-ho"

Mas convoca a la manifestació per mail

Artur Mas, durant la docsessions.nació

El president de CiU, Artur Mas, ha enviat una correu electrònic a tota la militància de la federació nacionalista i als convidats a les DOC Sessions que ha fet en els últims mesos en la qual els crida a participar "activament" en la manifestació contra la sentència del Tribunal Constitucional (TC) que se celebrarà aquest dissabte a les sis de la tarda pels carrers de Barcelona organitzada per Òmnium Cultural. "Ara més que mai, Catalunya necessita una resposta clara i potent de la seva societat civil, per la nostra dignitat nacional, pels nostres drets i per fer-nos respectar com el que som, una nació amb mil anys d'història que ho vol seguir sent en el futur", afirma Mas en el document.

Mas crida a assistir a la marxa després d'una sentència que "ha tocat parts molt substancials de l'Estatut de Catalunya votat pels catalans el 18 de juny del 2006" i que ha afectat "la seva columna vertebral e, seu nucli dur", que situa en els aspectes de nació, llengua, finançament, competències i blindatge de competències.

El president de la federació nacionalista creu que hi ha hagut per part del TC "una actitud clarament contrària al que ha de ser una interpretació flexible i oberta de la Constitució" i que, com a conseqüència, "el pacte constitucional de 1978 ha quedat tocat amb aquesta sentència".

"En aquestes circumstàncies és quan els països han de demostrar que tenen caràcter", afegeix, "si som una nació, i ho som, ara hem de demostrar-ho i exercir com a tal". Mas creu que Catalunya ha de donar "una resposta clara i potent de la seva societat civil" per la seva "dignitat nacional" i per fer-se "respectar" com el que és.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Els trileros estàn que trinen., s'entèn., 07/07/2010 - 09:31

josep (alcarras), doncs vés per on:
TOTES LES ENQUESTES CONFIRMEN QUE ELS QUI NO ENS LLEVAREU LA CAMISA UNA ALTRE VEGADA SERAN ELS TEUS.

Te'n vas de pet a l'atur, que la feina d'intoxicador ja no té futur.

I Alcarràs du accent, llest.

#3 vayamos por partes, barcelona, 07/07/2010 - 09:15

EStamos formando una nasió (con el dinero de todos)

#2 Núria, BCN, 07/07/2010 - 09:12

I després què? Pactareu amb el PP? No Mas, els catalans no volem ser enganyats, ya n\'hi ha prou de desencís. Volem dir adèu a Espanya però hola a la Catalunya que tots somiem i per la que volem treballar, si ens deixeu...
INDEPENDENCIA PPC

#1 josep, alcarras, 07/07/2010 - 03:20

A pastar fang home. Aquest encara creu que ens pot llevar la camisa.