Publicitat
Política · 17 de Febrer de 2015. 13:30h.

Mas crea un Comissionat per a la Transició Nacional

El president del CATN, Carles Viver i Pi-Sunyer, en serà el comissari

Mas crea un Comissionat per a la Transició Nacional

Artur Mas, durant la roda de premsa

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha anunciat la creació d’un Comissionat per a la Transició Nacional que dependrà del Departament de la Presidència i estarà comissionat pel presient del Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN), Carles Viver i Pi-Sunyer.

Durant la roda de premsa posterior al Govern, Mas ha explicat que aquets comissionat “farà un pla de les estructures d'Estat disponibles i les necessàries”. També impulsarà “un seguit de mesures per preparar l'hisènda pròpia de Catalunya" i dissenyarà la Seguretat Social catalana.

El president també ha informat de la creació del Comissionat per a la Transparència, que dependrà de Governació i estarà comissionada per la magistrada del TSJC, Núria Bassols. Segons ha assenyalat Artur Mas, l'objectiu d'aquest organisme es "permetre complir una normativa que és avançada i complexa”.

La creació d'aquests dos comissionats formen part de l’”ofensiva" amb eixos estratègics que ha anunciat el president de la Generalitat per omplir de contingut l'acció del govern en els pròxims sis mesos fins a les eleccions.

També ha anunciat projectes urgents per a la creació d'ocupació, un pla de suport al Medi Ambient, un per la lluita contra la pobresa i inclusió social, un altre de suport a famílies i mesures per reforçar benestar social i un de foment de la cultura i escola catalana.

Publicitat
Publicitat

72 Comentaris

Publicitat
#52 Carlos Gomez, Bcn, 18/02/2015 - 12:48

Que torni Pujol, ell nomes ens ens rovaba.
Aixo si, sense la dona ni els fils, per l ´amor de Deu.

#51 jordic, bcn, 18/02/2015 - 11:50

El president Mas està decidit, amb tots aquells que vulguem, a ser protagonista del canvi. Perquè en tots en canvis cadascú pot escollir ser protagonista, amb nom propi o anònim, secundari o simple comparsa.

http://jordicolomines.blogspot.com.es/2015/02/protagonista-o-secundari.html

#50 don Pelayo, Barcelona, 18/02/2015 - 08:42

Yo creo q era complicado encontrar un presidente más rid?culo que Zapatero...y llegó Rajoy...pero no se había tocado fondo en ridiculez... llegó Artur Mas.

#49 zenaida, Barcelona, 18/02/2015 - 00:03

El Pi Sunyer...tiene la medalla de Isabel La Católica no?
Y creo q otra mas del Merito a no se q...
Vaya vista tienen los jerarcas españole dando medallas !!!
Esto es Can Penja i Despenja!!!
Ole, ole, ole...

#48 Carlos Gomez, Bcn, 17/02/2015 - 21:11

Y todo este entramado esta patriocinado desinteresadamente por el Colegio Oficial de Farmacueticos de Ctalunya.
Que estan mas contentos que unas pascuas financiando, las cortinas, los grifos,la TDT en la nueva Itaca y los viajes a Andorra de la familia Pujol.
Y que no falte de nada y que somos cata