Publicitat
Política · 26 de Novembre de 2009. 11:23h.

Mas creu "absolutament necessària" l'editorial

"Algunes reaccions que s'han produït a Madrid són lamentables, però previsibles”

Mas creu "absolutament necessària" l'editorial

Mas, amb Duran i Pujol, en una imatge d'arxiu

El president de CiU, Artur Mas, ha qualificat l’editorial conjunt que publica avui la premsa catalana d’ “iniciativa magnífica, molt oportuna en aquest moment: el títol és molt encertat, amb un contingut clar i absolutament necessari en aquests moments”.
 
En declaracions al programa radiofònic “El Món a RAC1”, Mas ha assenyalat que l’editorial “hauria de servir perquè els poders de Madrd puguin reflexionar serenament, que és difícil, i que entenguin els postres raonaments”, però ha lamentat haver de constatar que un cop més “algunes reaccions que s'han produït a Madrid son lamentables, però previsibles”.

“Sovint hi ha reaccions intolerants en aquests àmbits; és lamentable, perquè en lloc d'escoltar les nostres raons es dediquen a l'exabrupte i el menysteniment permanent”, ha denunciat.
 
El líder nacionalista ha reclamat que “de cara a la unitat d'acció, aniria bé que la suma de partits catalans es pugui traslladar a Madrid perquè si no, no és eficaç”. “Aquí ens solem trobar amb un dèficit, perquè hi ha partits que aquí recolzen coses però allà formen part de partits espanyols”, ha lamentat, “és un contrasentit”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Piolin, La Guarner, 26/11/2009 - 18:37

"Me parese haber visto un lindo esquerrata" et sona, Silvestre? Vinga, bufó, que al d'Esquerra ja els coneixen per "llengües brunes" i "pelats de genolls" al meu poble.
No sé com podeu caminar amb els pantalons abaixats tot el sant dia.

#2 Silvestre, Sant Sebas, 26/11/2009 - 12:06

Què, Mas? Ja no saps com sortir-ne?
Després de la besada als peus del Zpollas ara que fots? Que et serveixi per experiència (si és que podràs fer-la servir en el futur, cosa que dubto) que el contacte amb els socialistes és infecciós (ah,no ho sabies!)

#1 titus, lfv, 26/11/2009 - 11:45

i doncs es clar que han qualificat l\'editorial d\'aquesta manera. Catalunya necessita una reacció i necessita lideratge, i només veig el lideratge amb aquests dos personatges...