Publicitat
Política · 1 d'Agost de 2010. 15:31h.

Mas creu que la marxa de Castells és una "estocada" al PSC

"Posa en evidència que el pes petit del món catalanista del PSC es va perdent"

Mas creu que la marxa de Castells és una "estocada" al PSC

Mas ha participat en la cloenda de l'escola d'estiu que la JNC celebra a La Carral

El president de CiU, Artur Mas, ha valorat l'entrevista que el conseller d'Economia ha fet al diari Avui anunciant que no repetirà a les llistes del PSC i denunciant "hipoteques" dels socialistes catalans amb el PSOE i amb el tripartit. El líder de CiU creu que Castells ha donat una "forta estocada a la línia actual que segueix el PSC" perquè "en el fons ve a dir allò que molta gent ja pensa a Catalunya, que probablement el PSC, quan es tracta de triar entre els equilibris amb el PSOE i els interessos de Catalunya, està més a prop dels interessos del PSOE".

"Això ho pensa molta gent", ha insistit, "però que ho digui el conseller d'Economia és una estocada forta". A més, creu que les declaracions de Castells li han recordat "els equips de futbol que es marquen gols a pròpia porta, i que si ho diu ell, donem-li la raó".

Davant d'això, Mas veu "conseqüent" que Castells anunciï que no repetirà a les llistes del PSC, però creu que això "posa en evidència que el pes petit del món catalanista del PSC es va perdent". "Si gent significativa com Castells agafa distància, això vol dir que realment tenen una posició crítica i que farà obrir molt els ulls a molta gent del país", ha dit.

El líder de la federació nacionalista ha aprofitat les crítiques de Castells cap a posicions del seu propi partit per presentar CiU com a alternativa com una "oferta" que pugui "atreure suports de persones no estrictament de CiU, però gent catalanista que vol que Catalunya vagi endavant". "Aquestes hipoteques CiU no les té", ha garantit, "no tenim hipoteques amb el PSOE, ni amb el PP ni amb el tripartit, una CiU sense hipoteques pot ser molt atractiva i eficaç per a gent catalanista, fins i tot per a gent que no està a CiU".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Leónidas, San Juan, 02/08/2010 - 20:29

De la manera como se ha puesto el Sr Castells con la moderada crítica del Sr Más es que ha atinado en el diagnóstico: quien se pica, ajos come.

#7 Víctor, Barcelona, 02/08/2010 - 12:22

Puro teatro. El cuatripartito marca ahora diferencias interenas por la proximidad de elecciones, para que al electorado no le parezca todo lo mismo. VISCA CATALUNYA TAURINA

#6 S'ha acabat el bròquil, Game Over, 02/08/2010 - 09:33

Joan Casamitjana (Girona), que diu l'Iceta que no cal que t'hi escarrassis, que ja no tenim pressupost per intoxicadors. Ha sigut bonic mentre ha durat, oi? Passat per la seu de Barcelona, que alguna cosa et trobarem. Saps fer cafè?

#5 Joan Casamitjana, Girona, 02/08/2010 - 08:42

En canvi, el tripartit, al primer any que governava ja va començar a demanar un estatut millor.
La pregunta és:
Existeix en lloc, algún partit més im postadament nacionalista que CIU?

#4 Joan Casamitjana, Girona, 02/08/2010 - 08:40

Durant el 24 interminables anys de CIU al govern de la Generalitat no van tenir temps de millorar l'autogovern de Catalunya, d'augmentar el nostre sostre d'autogovern. Del que sí que van tenir temps es de anar al Majestic amb Aznar.