Publicitat
Política · 20 de Novembre de 2014. 18:26h.

Mas creu que la querella “fa pena”

El president demana "respecte"

Mas creu que la querella “fa pena”

Mas, durant l'acte

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest dijous que la decisió de la Fiscalia General de l’Estat de presentar una querella contra ell i d’altres membres del Govern pel 9N “fa pena”.

Mas, durant l’acte de constitució del Consell Nacional de la Infància i l’Adolescència, ha afirmat que “és difícil d’entendre que quan un país intenta escoltar la seva gent, que la gent participi i que sigui a través de les urnes, el resultat sigui que actua la Fiscalia i els tribunals”. 

“No només és curiós, sinó que és altament decebedor”, ha afegit el president abans de dir que "fa pena que quan un poble com el català vol expressar l’opinió i posa les urnes, que és un element de democràcia real per conèixer l’opinió de la gent, la decisió de l’Estat acaba sent tribunals i Fiscalia”.

“Aquest no és el país que volem, volem un país diferent”, ha manifestat Mas, segons el qual “el poble pretén poder deixar sentir la seva veu, que se'l tingui en compte i se'l deixi decidir" i per tant ha demanat “respecte”.

Mas, durant el seu discurs

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#29 Neferu, Barcelona, 21/11/2014 - 12:34

Sr. Mas.Lo que da pena es que un demócrata como ud. que presume de serlo le eche un pulso a un Estado de derecho , lo gane y, pretenda después que no pase nada, que se haga la vista gorda. Yo no me querellaría pues es un problema político por tanto las sanciones deberían ser políticas no judiciales

#28 Magda, Barcelona, 21/11/2014 - 11:02

Em sembla que el que fa pena es dir que farem un Referendum i passar a una Consulta i d'aquesta a un Procés Participatiu i vendre-ho com a un èxit a l'hora que es descarta la Tercera Via per impossible. Es que es possible o mes fàcil la Independència. Per fer pena i plorar...

#27 contribuyente, Zaragoza, 21/11/2014 - 10:53

Lo que da pena es exista un gobierno catalán que solo represente al, 25,6% de los catalanes, apropiándose de una victoria inexistente cuando el 67,6% ni si quiera ha ido a votar.
Lo que da pena es que ellos que juraron o prometieron la prostituida Constitución se la hayan pasado por el forro.

#27.1 joan, girona, 21/11/2014 - 13:08

mATEMÁTIQUES VEIG Q RES DE RES...LLEGIR I ESCRIURE, SI??

#26 Gregari, Vilanova, 21/11/2014 - 09:07

El president mes fatxenda que podiem tenir. Aviam si li baixen els fums d'una vegada

#25 Kropotkin, Vic, 21/11/2014 - 07:28

Vaya, empieza a ponerse nervioso... Jua, jua, jua,...