Política · 27 d'Octubre de 2011. 22:49h.

Mas creu que l'autodeterminació duria "a una baralla"

El president té "dubtes" sobre ministres de CiU a Madrid

Mas creu que l'autodeterminació duria "a una baralla"

Mas, durant l'entrevista amb Cuní

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat que un eventual referèndum d'autodeterminació "ens portaria a una baralla a dintre de Catalunya" perquè "les persones que volen un estat propi són força o moltes, però no podem oblidar que a l'altra banda n'hi ha igual o més que no desitgen aquesta opció".

Mas ha insistit en una entrevista amb Josep Cuní a 8 al dia que "això es pregunta a cada elecció, cada quatre anys ens pronunciem" i que "CiU, parlant de la transició nacional i el pacte fiscal va aconseguir 62 escons".

"Hem de plantejar trets que uneixin al poble de Catalunya", ha afegit. En la seva opinió, "tenim un gran objetiu nacional que es el pacte fiscal, això no té perill de divisió".

El president també ha manifestat que "tinc dubtes" sobre una eventual presència de ministres de CiU al Govern de l'Estat després de les eleccions generals del 20-N. En tot cas, ha descartat la presència de dirigents del PP al Govern de la Generalitat.

"Al Govern de Catalunya no necessàriament ha d'haver-hi membres d'altres formacions", ha contestat en al·lusió a la majoria folgada -però no absoluta- de 62 escons que té CiU al Parlament.

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#41 Marc, barcelona, 30/10/2011 - 07:59

Una baralla que ell no sabria arbitrar, és clar. El nivell és baix i en sap gestionar poques de baralles i de conflictes. Sempre cedeix al més fort i aquesta vegada el més fort serà la independència i ell no es veu en cor de gestionar-la i, francament, jo tampoc l'hi veig...ergo...

#40 Francesc, Badalona, 28/10/2011 - 17:17

CiU una vegada més és el govern de la por. Quina colla de txitxarel·los. Senyor mas una mica de trempera, collons. Catalunya ja està dividida. Ara vostè ha de decidir si acontenta als unionistes o als separatistes però tots contents no pot ser.

#39 Govern dels millors?, BCN, 28/10/2011 - 15:33

Esclar i sempre ens em de fotre els mateixos. Putejats no sigui pas que molestem als amos.

#38 Tete, Reus, 28/10/2011 - 13:59

Doncs, perquè hi va votar a favor?

Quin energumen més impresentable!!!

#36 Ferran, Vic, 28/10/2011 - 12:32

Quina estupidesa d'argument. Qualsevol tema divideix la societat i no per això s'han de deixar d'abordar. Si no hi hagués divisió, no farien falta ni eleccions ni democràcia, perquè tots estaríem d'acord amb tot. Es poden buscar arguments més intel.ligents si els plau a ses senyories?.