Política · 9 d'Octubre de 2020. 12:30h.

Mas creu que l'autodeterminació és un "dret natural"

Diu que han estat condemnats per defensar "els drets humans"

Mas creu que l'autodeterminació és un "dret natural"

Mas, durant la roda de premsa a Perpinyà

L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha afirmat que el dret a l’autodeterminació de Catalunya és un “dret natural”. Mas ha fet aquesta afirmació, dos cops, durant l’acte a Perpinyà juntament amb Carles Puigdemont i Quim Torra.

Mas ha afirmat que han estat condemnats per defensar “els drets humans i drets fonamentals” i que han estat objecte d’una “persecució judicial”, però que “no hem vingut a queixar-nos” ni a “exhibir les nostres ferides”.

“És normal que a l'Unió Europea del segle XXI els tres darrers presidents d’un territori europeu hagin estat repressaliats?”, s’ha preguntat. “Amb aquesta Espanya -ha insistit- no es pot construir uan bona Europa”.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#34 Drets naturals. ACME, G, 11/10/2020 - 13:31

Llista indepe de drets natural: El tres per cent, l'independència amb quasi el 50 per cent, la llibertat d'expressió sols per a ells, la llei d'Hont aplicable quan els convè per tenir més escons, el canvi de sigles electorals per no pagar els deutes, i el gelat de postre.

#33 VRaptor, Alicante, 11/10/2020 - 11:38

Tú lo has dicho, con esta Cataluña no se puede construir Europa, porque sería el germen de toda la desmembración de los estados. Ningún estado contempla en su constitución la ruptura territorial y si es preciso lo defenderían con las armas. Estáis condenados a vagar por el desierto de la ilegalidad porque lo basáis todo en la mentira y lo sabé

#32 Marti, Palafrugell, 10/10/2020 - 13:35

El que hauria de ser un "dret natural" seria el no tenir de patir verjaules com Mas, Puigdemont, Torra, Junqueras, Aragones...

#31 Pepe, Barcelona, 10/10/2020 - 12:40

Cobrar el 3% és un dret natural...

#30 Vincent_Sato, Olmells, 10/10/2020 - 09:44

Un altre a qui ningú li ha explicat que el iusnaturalisme és una pandèmia ideològica... No existeix el dret natural, a res.