Publicitat
Política · 14 de Febrer de 2020. 09:08h.

Mas deixa en evidència la Meridiana

"Un espai públic, precisament perquè és públic, ha d'estar al servei de tothom"

El president de la Generalitat, Artur Mas, durant el programa Quatre Gats de TV3, ha justificat la desocupació del moviment dels indignats a Plaça Catalunya per part dels Mossos ara fa deu anys perquè "és evident que un espai públic, precisament perquè és públic, ha d'estar al servei de tothom".

Aquesta sentència de Mas es podria aplicar també en l'actualitat als talls de la Meridiana, que es venen produint de manera diària des del passat més d'octubre sense que la policia catalana hagi intervingut, malgrat l'evident col·lapse del trànsit i les molèsties per als veïns.

Aquest punt de vista de l'expresident de defensar una actuació policial per a garantir la desocupació de l'espai públic topa, però, amb el del Govern actual, que a través de la seva portaveu Meritxell Budó ha deixat clar que no té cap intenció de posar fi a l'ocupació de l'avinguda barcelonina.

Dimarts passat durant la roda de premsa de Govern la consellera va remarcar que "no estem aquí per prohibir mobilitzacions" i va considerar que la seva funció es limitava a "garantir la seguretat de totes aquelles persones" que participen en la protesta.

D'altra banda, Mas ha recordat que els del seu mandat "no van ser uns anys gens fàcils. Algunes vegades he arribat a dir que era una tempesta gairebé perfecta. Teníem un 25% d’atur al país, més del 60% d’atur juvenil, les finances de la Generalitat estaven al límit, la UE ens imposava el control del dèficit, a Madrid hi havia majoria del PP, havíem d’aplicar retallades perquè era l’únic marge que teníem. Tot això generava incomprensió, patiment… tot plegat era molt complicat, però no tries les situacions en les que et trobes".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Dr Strangelove , Mein führer! I can walk, 15/02/2020 - 09:41

te dejas lO más importante Astut: Esa tormenta perfecta tenía fácil solución, se señalaba a un culpable de todos los males , la España malvada que jamás se cansa de robar y someter a los Catalanes y se ponía una solución "fácil", la independencia de Cataluña que el mundo entero recibiría con los brazos abiertos.

POPULISMO DE MANUAL

#13 Joan del Bages, Manresa, 14/02/2020 - 22:11

Patètic Mas. El 2012 va avançar les eleccions i va ser l'inici de la caiguda al buit del seu partit i del catastròfic "procés". I de la promoció d'autèntiques menys que mediocritats que ens han abocat al caos actual. De la pèrdua de l'Agència Europea del Medicament que havia de venir a BCN ja no se'n recorda ningú. Han fet més mal a Ca

#12 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , ARTUR MAS ARIAS TIJERAS PER LAS FORTES RETALLADES SOCIALS QUE VA FER EN SANITAT I EDUCACIÓ Q UE , 14/02/2020 - 20:15

Que voleu hus digui , cuan beix a Artur Mas EX-President de C.I.U. Recordu a PASCUAL MARAGALL Cuan li diu teniu un Problema del 3% Hosigui un Problema de Corrupció Y balla so el ban tenir I tenen encara . ARTUR MAS y RAJOY C.I.U. y P.P. Ban fer la Terrib le Reforma Laboral . Que ara volen anular o canviar .

#11 l'avi Florenci, l'home i la deixa, 14/02/2020 - 17:57

Hi haurà cobrat alguna cosa aquest home per l'entrevista? Ja se sap, TV3, com el procés, és només el pessebre dels nacionalistes. Si tinguessin matons en comptes d'altaveus subvencionats, no serien molt diferents de la màfia.

#10 El ben pentinat, Barcelona, 14/02/2020 - 14:50

No sé com no li cau la cara de vergonya de fer aquestes declaracions amb l'herència que ens ha deixat el seu pas per la Generalitat. Porqué no te callas?

#10.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 14/02/2020 - 16:13

No li pot caure perquè no té vergonya: és un polític procesista amb l'agravant de convergent.