Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2015. 10:04h.

Mas demana a la CUP negociar "civilitzadament"

Adverteix que "he acceptat el repte de ser president"

Mas demana a la CUP negociar "civilitzadament"

Artur Mas, durant l'entrevista

El president en funcions de la Generalitat, Artur Mas, ha defensat que “he acceptat el repte de ser president i ser a Junts pel Sí perquè tinc una responsabilitat" i ha instat la CUP a negociar “civilitzadament”.

Mas, en una entrevista a Catalunay Ràdio, ha manifestat que “jo vull entendre’m amb la CUP, però s’ha de fer civilitzadament, les negociacions han de sortir bé, no podem espatllar-ho tot ara”.

“Confio que ens entendrem -ha dit-, el que tenim entre mans és tan important i l’adversari tan poderós, que no podem donar el més mínim marge de desacord en les coses essencials”.

El líder de CDC ha indicat que “ara toca seure i parlar tranquil·lament, i debatre arguments i contra-arguments" i ha advertit que “la CUP ha d'entendre que pot influir i ho ha de fer, sabent que Junts pel Sí té 1 milió i mig de vots i ells 300.000”.

Artur Mas no ha descartat una entrada de la CUP al Govern, però ha recordat que “sempre s'hi ha mostrat en contra”. “Si es planteja, disposats a parlar de tot”, ha afegit.

Finalment, ha assenyalat que “el govern es farà amb la millor gent possible per tirar endavant el full de ruta que ha guanyat les eleccions”.

Publicitat
Publicitat

111 Comentaris

Publicitat
#81 Jordi, Calimero Català, barcelona, 02/10/2015 - 15:23

Què ha sigut de Gili-polleig?

Tant li ha afectat l' "amarga victòria" de Junts Pel Sí, com la calificava el titular de El Periódico de Catalunya, l'endemà de les eleccions?

#80 Carlos Gomez, Bcn, 01/10/2015 - 01:14

"Nuria de Gispert canto la "Cancion del Legionario' y "Soldadito Español" desde el palco del Palau de la Musica
La pta del Parlament en funciones presidio el concierto del Dia de las Fuerzas Armadas poco antes del anuncio del adelanto de las elecciones"

Oee, oaa ser de CdC es el millor que hi ha.

#79 jaume, bcn, 01/10/2015 - 00:47

Bandera roja...bandera roja tu seras....que viva el socialismo......Venga que es muy facil.... Mas, cantas la cancioncilla, te haces rojo y te apoyan....y seras pezident¡¡¡¡¡¡¡ YUPI

#77 Kropotkin, Vic, 01/10/2015 - 00:00

Mas ha fracasat. Oséase que tu, Mol Honorabla Presidenta Arrimada al mejor Falangista de toda España, astigas preparada, porque con tus 25 miniescaños de miniminiRivera el Rey Felip te va a cridá para formar Gobern dentro de nada... Jua, jua, jua,...

#76 Catalanoide, Bcn, 30/09/2015 - 22:54

De desastre en desastre hasta la victoria final!!