Publicitat
Política · 11 de Juliol de 2012. 21:10h.

Mas demana "fer pinya" amb un acord sobre el pacte fiscal

Mas demana "fer pinya" amb un acord sobre el pacte fiscal

Cimera del passat 30 de maig

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat "fer pinya" pel pacte fiscal un dia abans que se celebri la cimera amb la resta de formacions catalanes a Palau. I és que la trobada tindrà lloc just l'endemà que Mariano Rajoy hagi anunciat les noves mesures d'estalvi, deixant així un escenari poc idoni per negociar a Madrid un nou règim fiscal per a Catalunya.

Mas ha afirmat que "ens convé fer pinya des de baix per superar les circumstàncies que tenim davant a nivell de país. Quan hi ha dificultats s'ha de fer pinya com en el pacte fiscal" i ha afegit que "estic convençut que això és possible".

Mas ha fet referència a l’actual situació econòmica durant la presentació de la Copa i de Supercopa de Catalunya de futbol, que es disputaran el pròxim 31 de juliol a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Durant la presentació, el cap del Govern ha parlat de les noves mesures, que ha dit que són per “anar trampejant la situació actual i sobresortir-ne o sortir-ne més reforçats”.

El president ha afegit que “veurem què donen de si aquestes mesures, però més enllà d’això cal fer pinya des de baix, sigui en el futbol, sigui en l’esport, sigui els grans temes de país o sigui en el pacte fiscal”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 ELLS NO SON GAIRE SOLIDARIS AMB NOSALTRES , GIRONA, 12/07/2012 - 11:32

Lo primer que tindrien que fer es expulsar a tots aquests i Inmigrants que cometen delictes o faltes ,despres aquest que no treballen i viuens de les ajudes socials, els qe no pagen menjadors escolars ,ni llibres ,ni casals ,tambe els q crean inseguretat,els que treballen mes barat .fart de vividors

#4 Pepito, bcn, 12/07/2012 - 08:25

La cuestión es seguir con alguna excusa de reunión para quedar para comer y usar el cochazo oficial. Menosmal que nos han cerrado el grifo, ya era hora de que nos "centráranos".

#3 santi, Gibraltar (UK), 12/07/2012 - 03:00

ARA ES L'HORA CATALANS!!!
Amb una espanya com la del 98 que viurà en la misèria i l'atur els propers 100 anys és el moment de fotre el camp.

#2 pepillo, barcelona, 12/07/2012 - 00:05

Lo que no se puede negar es que Mas ha escogido unas fechas muy oportunas para pedir más dinero. Un detalle que le retrata.

#1 vetes i fils, rubi, 11/07/2012 - 22:28

Que bó, no hi ha cap comentari............ja ja ja,,,,ale els ex-panyos que riguin, que nosaltres ja riem prou.

#1.1 Pere Pagès, CATALONIA IS DIFERENT, 12/07/2012 - 07:45

QUE VOLS COMENTAR... LA CLASSE POLÍTICA CATALANA VOL DESVIAR L'ATENCIÓ DELS SEUS CASOS DE CORRUPCIÓ, DE LES RETALLADES, I DE TOT EL QUE COMPORTA EL PRIVILEGI DE PERTÀNYER A UN GRUP DE VIVIDORS, QUE NO SE'LS RETALLA RES!!!

#1.2 jajjajajaaaaa, Barcelona, 12/07/2012 - 10:01

corruptes