Política · 18 de Maig de 2015. 09:28h.

Mas demanda tenir els "ajuntaments al costat"

"El procés per la llibertat de Catalunya anirà molt millor"

Mas demanda tenir els "ajuntaments al costat"

Article d'Artur Mas

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha manifestat en un article a El Periódico que “el procés per la llibertat de Catalunya anirà molt millor amb els ajuntaments al costat empenyent” i ha recordat “l’acte que va reunir el 95% dels ajuntaments catalans al Palau de la Generalitat al costat del dret a decidir”.

Mas explica que en la primera setmana de campanya ha recorrregut “més de 1.200 qulòmetres” i ha pogut “parlar directament amb homes i do- nes de tot arreu i de tots els colors i maneres de pensar”. 

“Què he detectat, què preocupa a la gent? De què parlem en aquestes trobades? Bàsicament, tres coses: que hi hagi feina, el manteniment de l’Estat del benestar, i el gran procés per la lli- bertat de Catalunya”.

El president, en aquest sentit, diu que “feina i benestar estaran molt més assegurats i al nivell d’Àustria o de Dinamarca si podem tenir els mateixos instruments que ells”. 

Finalment, la menta que “aquests dies estem veient el mal ús que fa l’Estat espanyol dels seus poders, qüestionant la presència del català a l’escola, la integritat i honestedat de la nostra policia, i fins i tot la llibertat d’expressió que suposa penjar la bandera que un vulgui”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Raül, Salt, 18/05/2015 - 13:44

Ja comencem a estar farts.
Els ajuntaments estan al servei dels ciutadans.
Qualsevol alcalde o regidor que declari estar al servei d'un governant d'un partit corrupte que ignora les lleis, incompleix les sentències judicials i mancat del més mínim sentit comú, hauria de ser cessat a l'acte. .

#5 Pepet, Sabadell, 18/05/2015 - 13:35

Per demanar que no quedi senyor President; la realitat es veurà a les urnes. Per cert, el veig molt ocupat en la campanya electoral; qui el substitueix en el Govern de Catalunya?

#4 Carlos Gomez, Bcn, 18/05/2015 - 12:29

I aquesta majoria majoritarimanet majoritaria del 95% dels ajuntaments catalans ¿ a cuants catalanets i catalanetes representan ??
A mes a mes, molt honorable futur expresident, cap alcalde esta facultat ni legitimat per declarar aixo.
Es com si declaresin les seves ciutat lluires de sudoracio.

#3 Pere, Lleida, 18/05/2015 - 10:34

Mas demonitza aquells que demanen el 25% de les classes en Castellà quan ell va triar per als seus fills una escola on es feia el 33%.

Això, més l'afer dels diners familiars a Liechtenstein, demostra la catadura moral i ètica del personatge.De veritat Catalunya ea mereix que el governi algú així?

#2 zeppelin74, bcn, 18/05/2015 - 10:31

Més de tres anys sense fotre res (apart de les ratallades i la corrupCiU).Parlàn cada dia del mateix.Culpant sempre als altres de tots el seus fracasos.Quin govern i quin home més inútil.