Política · 24 de Gener de 2013. 13:16h.

Mas desautoritzarà CDC Barcelona

El president vol acabar amb les veus discordants amb Duran i Lleida

Mas desautoritzarà CDC Barcelona

Mas, al Parlament

El president de la Generalitat, Artur Mas, desautoritzarà el Consell de Barcelona de Convergència Democràtica el proper 4 de febrer, quan es reuneix el Comitè Executiu Convergència i Unió.

En una conversa informal, aquest dijous als passadissos del Parlament, Mas ha aclarit que es poden tenir discrepàncies en el si del partit, però que la federació va a l'una.

Després que Consell de Barcelona de Convergència s’expressés la setmana passada en contra de Duran, per les seves declaracions de rebuig al procés independentista, el president actuarà per mirar de calmar els ànims.

Mas ratificarà Duran en la secretaria general de CiU i en la presidència de la part catalana de la comissió bilateral Estat-Generalitat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Joan, Barcelona, 24/01/2013 - 17:12

Es absolutament inadmisible que els Srs. Jordi Martí i Carles Agustí hagin abanderat i promogut aquesta protesta . Si no els agrada, que toquin el dós. Convergencia els HAURIA DE FER FORA DE MANERA FULMINANT. No podem tenir l'enemic a casa!

#3.1 FINS els nassos del DUran, barcelona, 26/01/2013 - 08:52

Només han dit la primera paraula, que penseu que a Girona, Lleida o Tarragona no pensem el mateix?
Us queda ens convoquin noves eleccions a Catalunya, que no poden trigar ja que no ens deixaran votar i CDC va amb UNió ho pagarem car perdent molts vots

#2 Victory, bcn, 24/01/2013 - 16:19

- Es pot "desautoritzar" la veu de les bases? Pot ser no era el dia ni el moment més adient, pero es el pensament majoritari de la militància de base. Igual si la resta de Federacions de CDC recolzessin la de BCN, el President s'ho repensaria.

#1 María Jesús, Barcelona, 24/01/2013 - 14:25

Entonces, desautorizará al Secretario General de CDC