Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2009. 17:49h.

Mas desmenteix 'El País'

El líder de CiU nega que Millet lliurés diner negre a Convergència

L'enfrontament entre CDC i el diari El País arran del cas Millet ha tingut una nova etapa  en afirmar el president del partit, Artur Mas, que, en contra del que va assegurar el diari el passat dia 12, Convergència no ha rebut diners negre de Fèlix Millet.

Mas ha declarat a TV3 que sobre la col·laboració entre la fundació de l'Orfeó Català i la fundació Trias Fargas, de CDC, s'han publicat "moltes informacions falses, moltíssimes". Ha afegit, en referència a la informació del diari El País, que "s'ha arribat a dir que aquests pagaments s'han fet en diner negre".

"Quina bestiesa!", Ha continuat. "Són pagaments que estan registrats en talons bancaris i en comptes corrents, i declarats a Hisenda. Si vostè cobra un taló nominatiu, el posa en un compte i ho declara a Hisenda, no ha de ser diner negre, no? Però això s'ha dit en grans titulars, provocant l'escàndol". Mas ha atribuït aquests fets a la proximitat de la campanya electoral.

La informació de 'El País' desmentida per Artur Mas
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Anna A., Barcelona, 20/10/2009 - 21:30

Kropotkin, la teva passió pel xoriço no quadra gaire amb la llarga tradició vigatana dels fuets, somaies i llonganisses. No serà que tu has descobert Vic en un mapa de Repsol? O et paguen molt bé o no tens vida pròpia més enllà del ressentiment.

#6 Anna A., Barcelona, 20/10/2009 - 21:17

Enric, Hassan: Teniu un problema seriòs de credibilitat. Podeu provar d\'enganyar els lectors, però no a e-noticies. les adreces ip demostren que no sou qui dieu ésser. A més, cometeu SEMPRE dues errades que us delaten i que, evidentment no us diré.

#5 Kropotkin, Vic, 20/10/2009 - 20:11

El choriceo en el Matrix Catalonia es de tintes realmente épicos. ¿Cuanto se habrá llegado a chorizar en estos 30 años?

#4 Hassan, cornellá, 20/10/2009 - 20:06

Que passa amb los marroquins...? Els nasionalistes sou uns rasistes de merda. Fa 5 ans que sobrevivo a Cataluña, intentant integrarme. Jo no faig mal a persona. Dexeunos treballar en pau.

#3 Alexia, Manlleu, 20/10/2009 - 19:39

Mira si estan desesperats els PSOEmontillistes que fins i tot volen que votin els marroquins, pensant que així salvaran els mobles. Son pur lerrouxisme!.