Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2012. 18:29h.

Mas diu que amb la independència "es viuria millor"

El president augura "una etapa plena d’il·lusió

Mas diu que amb la independència "es viuria millor"

Mas, durant el partidet de bàsquet a l'Institut Guttman. (Foto: Rubén Moreno)

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha dit que "el nostre país s’endinsa en un camí diferent del que ha estat en aquestes passades dècades, un camí que segur que està ple de dificultats, però també d’il·lusió i compromís per a molta gent”.

Durant una visita a l'Institut Guttman, el cap de l'executiu ha remarcat que "molts catalans són conscients que, d'una altra manera, al nostre país es viuria millor que ara". En aquest sentit ha reblat que "hem d’aprendre a començar una nova vida com a país, plena d’il·lusió i compromís”.

"Estic segur que amb un gruix important de gent a Catalunya que hi cregui de veritat, amb majories prou àmplies que estirin en aquesta direcció, el nostre país, a més a més de sobresortir de les dificultats del dia a dia, que no és fàcil, entrarà en una etapa plena d’il·lusió amb la qual molts catalans se sentiran identificats”, ha remarcat.

Mas, que ha jugat a bàsquet en cadira de rodes amb pacients de l'Institut Guttman, ha afegit que es tracta "d’un projecte col·lectiu, que no és mai d’una persona, d’un Govern, d’un partit o d’un altre, sinó del país en el seu conjunt".

Segons el president de la Generalitat, "el nostre país té prou energies, prou teixit associatiu i prou societat civil com per capgirar una situació complicada”.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#23 elminusvalido, Barcelona, 07/10/2012 - 20:34

Como minusvalido me siento bastante ofendido por esta encenacion de Mas (o menos)

#22 Fran, Llinars, 07/10/2012 - 16:35

I Barcelona sense Catalunya encara millor.

#21 LeonAnto, Barcelona, 07/10/2012 - 10:52

Sí como dijo Dalí, a los catalanes por el hecho de ser catalán nos lo van a pagar todo. No te digo ...

#21.1 garcía, BCN, 07/10/2012 - 12:27

Eso lo dijo Francesc Pujols...

#20 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU Valles Oriental, 07/10/2012 - 06:32

PER Poguer GUANYA VOTS Artur Mas fa servir persones en Cadira de Rodes es beu per el TOT VAL EN POLITICA tambe fe servir persones que no poden caminar i el i el seu Govern no fam res per ajuda alas persones en cadires de rodes ARA Si las fa servir per Guanyar vots facils

#19 BEJOTA, BCN, 06/10/2012 - 17:31

Sr. Mas : Escolti a la patronal i no a la colla de babaus que té.Bon dia.