Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2015. 20:59h.

Mas diu que és “president del conjunt del país”

El president recorda que “en el carrer s'influeix, però a les urnes es decideix"

Mas diu que és “president del conjunt del país”

Una imatge de Mas durant el seu discurs (Foto: Rubén Moreno)

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha comparegut aquest vespre per valorar la manifestació de la Meridiana i ha justificat la seva absència perquè “he tornat a preferint no ser-hi per mantenir la meva posició institucional com a president del conjunt del país”.

Unes paraules que ha pronunciat després de rebre en el Palau de la Generalitat als organitzadors de la Via Lliure, convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural.

Mas ha valorat “amb orgull” la mostra “de civisme i amor a la democràcia” dels manifestants que han reclamat la independència de Catalunya. “Em sento orgullós del comportament exemplar que heu tingut”, ha afirmat.

En aquest sentit, el president català ha apuntat que “vull fer notar que en el carrer s’influeix i en les urnes es decideix”, fent referència a les eleccions del 27 de setembre. “Ara tenim la possibilitat no només d’influir sinó de decidir el pròxim 27-S”, ha afegit.

També ha aprofitat per enviar de nou un missatge directe al govern espanyol del PP: “Demano que es prengui nota del que heu vist, les imatges parlen per elles mateixes”, ha reblat.

“Deixeu aquesta miopia política, deixeu aquest orgull imperial, deixeu d’amenaçar amb les lleis, som gent normal no delinqüents. Si alguna llei s’ha de canviar no passa res, no s’enfonsarà el món. Tenim el dret de ser escoltats”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#29 aaron, Sant Celoni, 12/09/2015 - 21:36

Me lo había tomado como una sarta de chistes, pero al final me ha salido la mala leche.

#28 aaron, Sant Celoni, 12/09/2015 - 21:33

¿Gente normal, no delincuentes? El 3% y etc etc etc ¿Son actos de que tipo de gente? Las leyes se cambian si los representantes de los Españoles en el Parlamento Nacional a si lo consideran y algunas por sufragio universal de todos los Españoles.

#27 aaron, Sant Celoni, 12/09/2015 - 21:27

¿Miopia politica? Su problema es que está cegato. ¿Orgullo imperial? MHP ¿En que día, mes y año vive? ¿Lo de los Paises Catalanes que es? ¿Amenazar con las leyes? Las leyes estan hechas para todos y cada uno de los ciudadanos, no contra los nazionalistas. Ya está bien de victimismo.

#26 aaron, Sant Celoni, 12/09/2015 - 21:22

¿Miopia politica? Su problema es que está cegato. ¿Orgullo imperial? MHP ¿En que día, mes y año vive? ¿Lo de los Paises Catalanes que es? ¿Amenazar con las leyes? Las leyes para todos y cada uno de los ciudadanos, no contra los nazionalistas. Gente normal, no delincuentes. El 3% y etc etc etc.

#25 El azote de los necios, Barcelona, España, 12/09/2015 - 13:57

Claro, claro.....y Franco de todos los españoles, que falacia de tio.......Mas asco.