Publicitat
Política · 20 de Gener de 2010. 18:13h.

Mas diu que Montilla cobreix "les espatlles de Saura"

CiU reclama al Govern “responsabilitats” pel foc d’Horta

Mas diu que Montilla cobreix "les espatlles de Saura"

Montilla i Saura. Foto: Rubén Moreno

El secretari general de Convergència, Artur Mas ha reclamat  “menys acusacions, més explicacions, més donar la cara i assumir responsabilitats” per part del govern en relació a l’incendi d’Horta de Sant Joan (la Terra Alta).“Si un incendi té com a conseqüència cinc persones mortes, cinc famílies traumatitzades per tota la vida, això no pot quedar així, simplement dient que es van fer les coses bé”, ha denunciat, “ara ja es pot dir que hi va haver descoordinació, és molt evident”.
 
El líder nacionalista ha subratllat que “l’evidència està desmentint el conseller Saura, i el president José Montilla només es dedica a cobrir les espatlles d’en Saura, suposo que per interessos estrictes d’equilibri dintre del tripartit”. Mas ha afegit que “a banda de la descoordinació és evident que no es va dir tota la veritat, i això és greu quan van morir cinc bombers en acte de servei”.
 
Artur Mas ha afirmat que “el govern i el president tenen l’obligació de donar la cara i donar explicacions, i no tantes acusacions als altres i més assumir responsabilitats”. “Son fets amb conseqüències greus no només al paisatge, sinó també a les vides de les persones, amb famílies que han quedat traumatitzades”, ha reblat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 cada dia igual, bcn, 21/01/2010 - 10:45

espatlla="hombro", hombru en catanyol.
esquena="espalda", espatlla en catanyol.
"Sous los mellors"

#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 20/01/2010 - 19:48

Más que cubrirle las espaldas yo diría que lo que intenta es taparle las vergüenzas pero no le sirve porque el olor a chamusquina de Saura trasciende.
El rayo que no causó el incendió fulminará a Saura y a Montilla por faltar a su deber soporándole.

#1 joan, manresa, 20/01/2010 - 19:25

Ultim comentari de la tertulia del Casal.Te raó Sr.Mas,pro perdonins que li fem un retret.Vosté es masse tou,sembla com si no vulgués molestar.Axó a França,Inglaterra.,sería l'enfonsament del Govern.Aquí si no va en compte li caurá a sobre el barret