Publicitat
Política · 16 de Setembre de 2020. 09:35h.

Mas diu que no té la culpa de res

“No em sento responsable”

Mas diu que no té la culpa de res

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, en una entrevista a TV3, s’ha autoexculpat de diverses qüestions com ara la trencadissa entre JxCat i el PDECAT o la sentència del cas Palau, amb la qual no hi està d’acord. "No em sento responsable del lloc on som ara”, ha resumit Mas.

"Vaig marxar per garantir la continuïtat del projecte independentista. Ara cal unitat per salvar-lo”, ha assenyalat. També ha dit que “quan Torra va anunciar que convocaria eleccions, la legislatura ha quedat en precari. La prioritat ara és lluitar contra la pandèmia".

També ha advertit Puigdemont que “si el plantejament és que el PDeCAT ha de deixar d'existir, no hi haurà solució". Igualment ha recomanat Quim Torra que no exerceixi com a president ‘simbòlic’ en cas d’inhabilitació. “No és moment per a gesticulacions”, ha considerat.

D’altra banda, ha remarcat que “no estic d’acord amb la sentència del cas Palau”. “Daniel Osàcar està pagant una culpa que no ha de pagar. No tenia responsabilitats a Convergència”, ha manifestat, a més d’assenyalar que els deutes de l’antiga CDC es pagaran amb la venda de locals.

Tot i això, ha reivindicat que “no he estat cridat ni com a testimoni en aquest judici”. “Jo no he mirat a una altra banda, jo me n'he anat”, ha sentenciat l’expresident.

Publicitat
Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#61 Luigi , Tabarnia, 17/09/2020 - 17:12

Más responsabilizó de la ejecución final del referéndum del 9n a los voluntarios. A Más le salió mal la jugada de poner a Puigdemont para que le guardase el sillón.

#60 Tabarnés puro, Barcino, 17/09/2020 - 12:23

Si le ponen el báculo, una chilaba y unas alpargatas, con esa barba ya parece Moisés. Creo que un narcisista patológico como el masías estaría encantado con el papel.

#60.1 Osti tu!, Chez Fangue, 17/09/2020 - 12:59

No sabemos si Chartlon Heston se parecía a Moisés, pero está claro que este palangana no se parece a Chartlon Heston.

#59 Hahahahahahahah, Ciutat sense guiris, 17/09/2020 - 11:31

Hahahahhhhh quina cara de nàufrag se li ha quedat al Capità de goleta anomenada “Itaca” Jajajajajaj tots a la deriva per la seva astúcia

#58 Peculiaritats de la ceba, Chez Fangue, 17/09/2020 - 11:22

Alguns amb cara de babau es deixen la barba i aconsegueixen semblar uns inteletuals (en el fons son igual de rucs), pero en el cas de l'Arturu l'efecte és esfereïdor, si no sabèssim la morterada que cobra cada mes, de trobar-lo al carrer li donaríem una moneda de 20 cèntims.

#57 Pere, Girona, Spain, 17/09/2020 - 07:24

"Catalunya es el territori Europeu més atractiu per invertir i el millor per sortir de la crisis"
Artur Mas, l'astut


Nissan !!, Bosch !!, Caixabank !!, Quedeu vos !!!!

Jajajajajaja jajajajajaja