Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2015. 10:14h.

Mas diu que si la CUP el veta "molta gent baixa del tren"

"No pot imposar les seves condicions amb deu diputats"

Mas diu que si la CUP el veta "molta gent baixa del tren"

Artur Mas

El president de la Generalitat, Artur Mas, en una entrevista a El món a RAC1, ha afirmat que “si la CUP el veta "molta gent baixa del tren”. “Per a que el procés surti hi ha d'haver equilibri entre la CUP i Junts pel Sí. Si la mana la CUP, molta gent plega”, ha assegurat.

El president considera que la formació antisistema “no pot imposar les seves condicions amb 10 diputats, perquè si no el procés se'n va a fer punyetes”. Tot i això, ha reconegut que “Junts pel Sí necessita la CUP. Se l'ha d'escoltar. Cal englobar tothom perquè tothom és necessari”.

“Si no hi ha acord, hi haurà eleccions. I m'hi presentaré, oi tant. Jo no les desitjo”, ha assenyalat, a més d’augurar que “no hi arribarem a les eleccions del març. A les negociacions hi ha un clima millor que fa setmanes”. Mas ha demanat ”no fer-nos la punyeta dins de casa”.

D’altra banda, ha replicat Oriol Junqueras i ha deixat clar que “soc un gran defensor de Junts Pel Sí i si s'hagués fet per anar a Madrid, hauria guanyat les eleccions clarament”. “Si el 20-D el sobiranisme català no se'n surt bé, ho aprofitaran de manera extraordinària per debilitar el procés”, ha advertit finalment.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#33 Marta, barcelona, 18/12/2015 - 21:21

Que et pensen que després del xantatge que has fet, per molta gent has quedat no baixen del tren, el 20 rebran una hòsstia històrica , guanyen Catalunya t'ho ERC si CDC no guanya hauries de marxar a CDC hi han altres persones assumibles

#32 salvador, BCN, 17/12/2015 - 22:50

..... Els llums nadalenques que pengen als fanals dels carrers impedeixen que es vegin els cartells amb les cares dels candidats, el que d'altra banda hauríem d'agrair com un regal diví.

#31 Neferu, Barcelona, 17/12/2015 - 20:29

Pues quién lo diría porque, con solo diez diputados están haciendo bailar al son que quieren a todos los de Junts X PSí, incluido a ud.

#30 Carlos Gomez, Bcn, 17/12/2015 - 19:49

" El Grupo Godo, niño mimado del pujolismo, recibe cada año 3 millones en subvenciones
Si ha existido algun grupo de comunicación afin al regimen pujolista, ese ha sido el Grupo Godo. Y hoy, igual que ayer, lo es del regimen que azuza Artur Mas"

El Confidencial, 7-1-2015

CAPISCI ?

#29 Carlos Gomez, Bcn, 17/12/2015 - 19:25

El miserable pujolisme agonic mostrant la seva cara mes roi.