Publicitat
Política · 15 de Setembre de 2020. 12:13h.

Mas diu que Torra "posa més difícil la unió"

Li retreu el cessament de Chacón

Mas diu que Torra "posa més difícil la unió"

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, en una entrevista a RAC1, ha afirmat que li sap “molt greu” la possible inhabilitació ferma del president de la Generalitat, Quim Torra, per la pancarta amb el llaç groc i ha afegit que “políticament” hauria estat millor “esgotar la legislatura”.

"Políticament, jo lamento que un president de la Generalitat, si es confirma, hagi de deixar la presidència quan encara queda legislatura per davant. Hauria estat millor esgotar la legislatura”, ha manifestat.

“Torra no ha sigut per cap cas d’aquests però va considerar que simbòlicament el tema de la pancarta era important i se la va jugar”, ha apuntat. En aquest sentit ha recordat que ell se la va jugar pel 9-N, Puigdemont per l’1-0 i Torra per la pancarta. “Quan algú li dona importància a un principi d’entrada em mereix un respecte. Després puc pensar si políticament és més o menys encertat”, ha afirmat.

“Decisions com la de Torra de fer fora la consellera Chachón posa més difícil la unió. Respecto plenament les facultats d'un president de canviar el govern, però no es pot prendre una decisió com aquesta i pensar que no tindrà conseqüències”, ha criticat.

Mas, d’altra banda, considera una “operació intel·ligent” per part de l’independentisme forçar la taula de diàleg. “Si amb un govern de PSOE i UP la taula de diàleg no arriba a res, la pregunta és amb qui més es podrà intentar?”.

Finalment ha revelat que es va reunir amb Pedro Sánchez a la Moncloa quan aquest ja era president del govern espanyol, abans de la sentència del procés. Mas li va traslladar la seva opinió per desbloquejar la situació.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Benet, Barcelona, 15/09/2020 - 15:03

Algun dia haurem de veure l'escena on aquest trio de bandarres que van tenir la pocavergonya de escalfar la cadira de la institució mes depravada historicament, fins que no els vegem entrar en fila india a la gabia, continuaran difamant i burlant-se, destrossant tot lo que poden per allà on passen. El primer, el mes nefast, el creador, el tal Mas

#5 Marcial, Santa Coloma, 15/09/2020 - 14:20

Según la mecánica de los fluidos cuando 2 gases confluyen en un recipiente y uno desaparece el otro tiende a ocupar todo el espacio. Pues eso. Cuando pdcat desaparezca todo el espacio será para jxcat. No veo qué fracturas tendrá que pegar Arturito. Da risa.

#4 La cuadratura del circulo, Barcelona, 15/09/2020 - 14:17

Los cuatro jinetes del apocalipsis, CDC, PdCat, JxCat ERC, responsables de la decadència d'una de les regions més privilegiades, en pro d'un supremacisme arcaic racista-lingüístic. Ms. Danvers, la comuna, convertint la seva capital, la guapa BCN de Pasqüal Maragall en Caracas i de resupó, el pitjor govern central de la història recent.

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 15/09/2020 - 13:07

Recordeu quan es pasejaven pel califat sota pali, petonejant criatures i tietes, eren ovacionats com estrellas del rock i ningu gosava aguantarlis la mirada

Quins anys aquells de l´oasi de Pujol sense Fiscalies ni Guardia Sivil obstinades en exterminarlos. Eren temps de flors, violes i trespercents.

I dels Ferraris quatribarrats del Teodorin

#3.1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 15/09/2020 - 14:09

Tan be que anaven quan l´Antiga Casa Pujol no tenia veleitats colpistes i nomes es dedicava a allo pel que es va crear : desvalisar industrialment i amb total impunitat les butxaques de tots els desgraciats que els haviem de sofrir resignadament mentre anava modelant la societat amb la indiferencia quan no connivencia passiva dels governs centra

#2 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 15/09/2020 - 12:59

Torra lo pone todo difícil; sobre todo, la recuperación económica y social de Catalunya.