Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2011. 09:28h.

Mas elimina la recepció de Sant Jordi

La revista InfoCatalunya deixarà d'editar-se

Mas elimina la recepció de Sant Jordi

Una imatge de la recepció del 2010

El pla d'ajust de la Generalitat provocarà que se suspengui la recepció que en la diada de Sant Jordi es celebra al Palau de Pedralbes, mitjançant invitació i amb refrigeri inclòs, i que el 2010 va costar 212.000 euros.

Segons informa La Vanguardia, en Govern vol aprofitar que aquest any Sant Jordi cau en plena Setmana Santa per fer retallades. La celebració que no veurà alterat el seu format serà la de l'Onze de Setembre, per la seva condició de festa nacional de Catalunya i perquè, com a tal, el Govern entén que la política d'estalvi no s'ha d'aplicar en detriment de la dignitat de la nació.

D'altra banda, la revista InfoCatalunya, de propaganda de l'obra del Govern, que es publicava trimestralment i es repartia en totes les llars de Catalunya, amb un cost de 3 milions anuals, es deixarà d'editar.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Rosa, Calders, 04/02/2011 - 10:45

I si torna a fer la xoxcolatada a mig matí.
Tornarà a la tradició, reunirà al qui vulgui convidar (si no es de vacances), i no deu costar tans diners..... ES LA FESTA TÍPICA DE QUALSEVOL FESTA MAJOR O REVETLLA DE BARRI.

#18 gemma, matadepera, 03/02/2011 - 22:26

tiene que cerrar las embajadas de la generalitat, no sirven para nada...y nos cuestan un ojo de la cara.

#17 CASA MARCOS, Pals, 03/02/2011 - 19:38

Sr. Mas no me toque el Sant Jordi que me enciendo Y diga a sus secretarios generales que han de ir a trabajar como todos los curritos, vamos con sus medios, y han de volver de la misma forma. QUE NO UTILICEN COCHE OFICIAL PARA ir al trabajo y para regresar a casa. Se entiende?

#16 Àleix López, Gràcia, 03/02/2011 - 18:59

Això no pot ser, és impossible, de bén segur que es gasten, aquests i molts més, en altres coses. Si no fos així, tal i com jo dic, resultaria que la dreta administra millor els diners dels contribuents que el govern catalanista i d'esquerres del PSC-PSOE-ERC-ICV-EUIA.I això és impossible !

#15 CAN PALANCA, Sant Privat d´en Bas, 03/02/2011 - 18:31

Els secretaris generals dels departaments de la Generalitat no han de ser recollits a casa seva amb cotxe oficial i tampoc han de ser retornats a casa seva. COTXE OFICIAL I XOFER NOMÉS PER ACTES EN REPRESENTACIÓ DEL CONSELLER. Cal retallar-ho JA