Publicitat

CiU fa campanya entre sectors musulmans

Mas, en àrab

El pamflet de CiU en àrab

Convergència i Unió va repartir pamflets en castellà, català, francès i també en àrab on el candidat de la federació a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, desgranava una desena d'instruccions per a exercir correctament el dret al vot.

El pamflet, que es va repartir a l'entrada al míting que CiU va oferir el dissabte al Teatre Musical de Barcelona amb 2.000 immigrants, remarca que "si és la primera vegada que tens la possibilitat de votar a Catalunya pot ser que desconeguin la mecànica electoral o bé que trobis que és molt diferent del que coneixes del teu país d'origen".

Davant d'un públic integrat per senegalesos, equatorians i dones musulmanes amb hijab, Mas no va tenir escrúpols a arrencar així el seu discurs: "Que ningú s'equivoqui marcant amb una creueta les paperetes. Tal qual la papereta, pum".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Lidia, BCN, 23/11/2010 - 01:02

Tipa de L\'entesa, opino igual que tu! Jo tb anava a votar a CIU, però desprès d´això el meu vot va a pxc! Crec que Ciu ha patinat i ara ha de ser conseqüent amb la seva acció.

#8 Pedro Robles, Gavà, 22/11/2010 - 21:59

Fran, estimat, no tinguis por, que tot això que dius dels impostos ja passa ara amb el dèficit fiscal, i ho fa una gent de la mateixa raça, de la mateixa religió, del mateix continent, de la mateixa peninsula i que diu que som del mateix país.

#7 Catalunya Catalana, Lleida, 22/11/2010 - 20:50

Fran això que dius ja passa, peró amb els immigrants espanyols.. Tenim partits espanyolistes i anticatalans que prefereixen operacions gratis als travelos andalusos que no que Catalunya tingui millor finançament.. et sonen els genocides de c's,pp,psoe,falange? Aquets immigrants si que sobren..

#6 Tipa de L\'entesa, Igualada, 22/11/2010 - 20:24

CiU esta jugant amb foc. Estic fins els ous dels inmigrants i tot el que comporta. Dels 3 vots de la meua familia 1 anava per CiU i crec que ara el donarem a PxC. Els altres 2 llogicament van per Laporta

#5 Fran, Llinars, 22/11/2010 - 20:01

Si Pedro,el dia q poguin votar i pressentar els seus partit i vegis q els teus impostos serveixen x afavorir els seus interessos passant x davant dels teus portant tota la vida pagant m´ho expliques. Evidenment votare PxC. Els d CIU estan fent 1 cocktel estrany.