Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2012. 20:00h.

Mas engresca l'independentisme

"Mai Catalunya havia estat tan a prop en la seva aspiració i el seu anhel de plenitud nacional"

Mas engresca l'independentisme

Mas, durant el misstge institucional

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha engrescat l'independentisme en el seu missatge institucional amb motiu de la commemoració de la Diada. "Mai com ara Catalunya havia estat tan a prop en la seva aspiració i el seu anhel de plenitud nacional", ha manifestat.

El president ha dit que "cada dia que passa més i més catalanes i catalans s’incorporen al sentiment i al concepte que és a nosaltres a qui ens correspon decidir lliurement el nostre futur com a poble i com a nació. També aquest és un sòlid motiu d’esperança".

Malgrat que no anirà a la manifestació, Mas ha comentat que "el meu cor serà" amb tots els que sí hi participin. "El meu esperit i el meu compromís, també. A mi, com a president de Catalunya, em correspon un rol més institucional, sumant afinitats, aglutinant voluntats, preservant sempre que es pugui la unitat del poble català. Tanmateix, encara que sigui en silenci, sapigueu que el vostre clam és el meu, que la vostra veu és la meva, que els vostres anhels són els meus", ha continuat.

I ha destacat que les veus que s'alçaran a la manifestació -amb el lema Catalunya: Un nou Estat d'Europa- "siguin pel pacte fiscal, per l’estat propi, pel respecte que mereixem com a nació pacífica i democràtica, o per la nostra dignitat, són totes veus que s’alcen en la mateixa direcció: més justícia i més llibertat per a Catalunya!".

També ha insistit que "la transició nacional que la societat catalana està duent a terme té un primer objectiu amplament aglutinador i compartit: el pacte fiscal. El passat mes de juliol, el nostre Parlament va aprovar per folgada majoria la proposta a defensar en les properes setmanes. Així ho farem. És urgent, just i necessari".

Veure discurs íntegre

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#24 Josep Pages Canaleta Cardedeu, CARDEDEU, 11/09/2012 - 10:00

Artur Mas , me recorda la Mili si alla es podia llegir OBEDIENCIA CIEGA AL MANDO .. Es lo que ha fet el RAJOY li ordena No anar ala Manifestació i el no hiba obedece al mando superior sullo Amb qui te fet un gran PACTA Artur Mas te un Fort LLIGAM AMB EL P.P.

#23 Marcus, CALAF, 11/09/2012 - 09:13

Senyor President : Un discurs excelent, se li va entendre tot. " GOD SAVES THE PRESIDENT" I VISCA CATALUNYA LLIURE.i ha qui no agradi quel donin pel SAC.

#22 spanish, Madrdi, 11/09/2012 - 04:40

uyyyyy siiiiiiiii queda un pelo..........unos 23 años mas....ehhh mas que el sector negocietes dice que ya habeis estirado mucho ahora el dia 12 a tirar agua al vino...y los del vino que no aprenden que con estos no van a ninguna parte...

#21 Pepe, Barcelona, 10/09/2012 - 23:09

Per queixar-me de la zona blava del meu carrer aniré a la mani. Serveix per això també, veritat?
Ah! I per queixar-me del bicing, mai hi ha bicicletes!

#21.1 JORDI, BCN, 11/09/2012 - 00:26

jo anire per queixar-me del meu alcalde el inutil del trias del inutil pdel president de la generalitat el LACAS MAS .PERO NO PER DONAR SUPORT A UNA COSA QUE MAI GRACIES A DEU PASSARA. LA INDEPENDENCIA
AVANS ESPERANZA AGUIRRE ES FA EL CAMBI DE SEXE QUELA INDEPENDENCIA
JAJAJA QUE ESTA APROP? JAJAJ

#20 takolo3, Donostia, 10/09/2012 - 22:15

El CNI espanol trabajando la diada. Nada nuevo en el frente falangista