Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2012. 18:49h.

Mas equipara Rivera a Lerroux

Diu que els diputats de Ciutadans "estan instal·lats en les posicions del lerrouxisme"

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha comparat el president del grup parlamentari de Ciutadans, Albert Rivera, amb Lerroux. Mas, en el seu torn de rèplica a la intervenció de Rivera, ha acusat el diputat de fer "demagògia" i de "parlar amb prepotència".

El president de la Generalitat ha lamentat que el discurs de Ciutadans "és el de carregar-s'ho tot" i ha dit que "no sortiran d'aquí, perquè vostès tenen un públic que li agrada escoltar això i pensen que contra més demagògia i més canya millor".

"Afortunadament aquest públic és la minoria del nostre país, i deixi'm dir una cosa, vostè des d'aquesta absoluta minoria parla com si tingués l'absoluta majoria perquè dóna lliçons a tothom amb una prepotència que no té límits. Vostè aquí santifica, pontifica, reparteix de tot, parla en nom d'un país sencer i resulta que té els menys vots possibles d'aquesta cambra", ha afegit.

Mas li ha dit que "tots els que no són vostè som uns corruptes i uns desgraciats, i uns ineptes". "Sap a que sona a mi això? em sona a una cosa que ja havia passat en aquest país, que se'n diu, o se'n deia perquè afortunadament es va superar però torna a treure una mica el cap, que se'n diu lerrouxisme", ha comentat.

"Vostès ara ja representen això, estan instal·lats en les posicions del lerrouxisme. I suposo que aquí seguiran anant perquè és el seu joc", ha continuat.

Els diputats de Ciutadans, durant el debat
Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#34 ELTOPO, MDV, 27/09/2012 - 15:37

Quan una bandera és més important que els nostres drets socials, estem morts com nació.
Mentres més gran és una bandera, menys drets té la població.Els treballadors catalans tenim els mateixos problemes que els treballadors andalusos, madrilenys, etc.el que hem de fer és fer caure totes les banderes

#33 Christian, Wien, 27/09/2012 - 14:40

Quan a un candidat li troben comptes a Liechtenstein dies abans de les eleccions i, tot i així, la majoria el vota, és que el pais està més malalt del que sembla.Tant se val,3% (només?) Palau,Pallerols,Turisme,ITV,etc i no passa res.No ens en sortirem..No tenim remei.Que trist.

#32 Kropotkin, Vic, 27/09/2012 - 12:18

Yo, a Más, lo veo como a Alavedra, Millet, Prenafeta y el Luigi,

#31 Danielet, Barcelona, 27/09/2012 - 11:21

Mas, el va fotre a puesto ràpid .... Aquest xaval no recorda que representa un % de votants petiiiiiiit..... que treballi per captar-ne més i deixi de faltar el respecte. Gràcies

#30 Joan, Bcn, 27/09/2012 - 10:41

Gran ejercicio de periodismo! (ironico)
Pone la replica a que?
donde estan la comparecencia de Rivera?
y la contrareplica ?