Publicitat
Política · 1 de Setembre de 2020. 12:47h.

Mas es desmarca de Puigdemont

El PDECAT afirma que no abandonarà el partit

Mas es desmarca de Puigdemont

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, romandrà al PDECAT i no se sumarà a les baixes sofertes en el partit després de l'enfrontament amb JxCat i Carles Puigdemont. Mas podria, d'aquesta manera, ser el candidat de JxCat a la properes eleccions en haver complert ja el seu període d'inhabilitació.

El PDECAT assegura que l'expresident, que va ser fundador de el partit, seguirà amb la seva militància i es desmarcarà d'aquesta manera de Carles Puigdemont, que ahir va anunciar que trencava el carnet després que el partit liderat per David Bonvehí denunciés a JxCat per l'ús de les sigles.

"Em consta que manté la militància i ho celebrem", ha afirmat el portaveu del PDeCAT Marc Solsona, en declaracions a RAC1, a més de considerar-lo "una bona notícia". Solsona afirma que Mas ha expressat la seva "voluntat de seguir sent de el Partit Demòcrata i de participar en projectes de suma".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 sotar79, Tarragona, 02/09/2020 - 01:07

Me da la impresión de que el Sr Mas tiene miedo de acabar en la cárcel o que sus vínculos con el mocho puedan causarle algún perjuicio.

#4 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 01/09/2020 - 23:41

Muchos nacionalistas catalanes se desmarcan y se van desmarcar de Puigdemont. Mas es uno más.

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 01/09/2020 - 15:47

En un nou i espectacular salt mortal Convergencia abandona Convergencia per ingresar a Convergencia.

Ara el gran dilema existencial de Catalunya es saber de quina de les cinc noves mamelles dels xicots del trespercent xumara el Toni Aira.

Ara que per fi s´havia indepeditzat dels papás ja l´han ben cardat aquest servil i polidet noiet

#2 Albert, BCN, 01/09/2020 - 14:03

Hablan de unidad en Cataluña como un bloque respecto al resto de España y en realidad ni siquiera el independentismo es un bloque en si mismo sino que esta megafraccionado, CUP,JXCat,Pdcat,Erc,PNC... no se dan cuenta que ya no mola ni es "guay" ser indepe, es una moda pasada, sinonimo de supremacismo, egoismo e infantilismo

#1 Marcial, Santa Coloma, 01/09/2020 - 13:48

Convulsión en cataluña, se avecina una refriega entre padre e hijo, entre dr frankestein y su horrible criatura, parricidio o filicidio el tiempo lo dirá. Se admiten apuestas de todo género, la Grossa está que peta, la gente agitada, los cimientos de la cámara tiemblan, la tevetrés ruge, es el combate del siglo señores.