Publicitat
Política · 14 d'Octubre de 2021. 17:38h.

Mas: “és el pitjor dels escenaris”

L’expresident diu que el Tribunal de Cuentas el vol arruïnar

Mas: “és el pitjor dels escenaris”

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha manifestat en roda de premsa que “és el pitjor dels escenaris. És una situació d'indefensió total i d'arbitrarietat”. “El Tribunal de Cuentas no accepta uns avals de la Generalitat que són legals. Embarga els nostres bens i els nostres salaris”, ha lamentat.

Mas ha criticat que “no ens donen ni dos dies per presentar els avals i les garanties”. “Un instrument que és legal i que ningú ha recorregut, que són els avals de la Generalitat, no és acceptat per part de la instructora”, ha dit.

L’expresident ha reconegut que “és dolorós” i ha apostat per “defensar-nos tant com puguem, sabem que tenim la raó però no és suficient”. “Amb l’excusa del procés volen arruïnar a determinades persones i determinades famílies compromeses amb uns ideals”, ha dit.

Mas ha assenyalat que “estem a la intempèrie” i ha explicat que “porto quatre anys amb el pis embargat i la meva previsió és que em pugui estar uns quants anys més”.

"Alguns de nosaltres des de finals del mes de juny quan se'ns va anunciar la liquidació provisional, el que se'ns reclama, ja vam fer una valoració dels nostres habitatges per poder fer front a aquesta possible garantia si fallaven els avals de la Generalitat”, ha indicat.

“Sense ser ingenus, ja teníem un pla B preparat, però pot ser que ni el Pla B no funcioni i que no ens acceptin ni la garantia del pis. Això vol dir que ens intervindran comptes corrents”, ha advertit, a més de sentenciar que “estem indefensos”.

Publicitat
Publicitat

74 Comentaris

Publicitat
#59 El Sifoner, Es SECESIÓN no independencia, 15/10/2021 - 11:43

(Mas: "es el peor de los escenarios")
No sr, Mas, el peor de los escenarios fue su maldito proceso con la DUI como colofón final, ese fue el pero de los escenarios en la CCAA catalana, y uds, son los responsables de los malos momentos vividos por los ciudadanos. ¿Cómo dicen uds,? "ni olvido ni perdón" pues eso es lo que se merecen.

#58 Justícia Divina, Bacanal catalana, 15/10/2021 - 11:26

Tot el que els hi passi no és suficient als impresentables, vividors, degenerats, pro-retallades en sanitat metre s´embutxacaven el 3% (o potser fins al 20%) dels contractes públics i subvencions. Que pateixin, que s´arruïnin, que els hi fotin els pisos i els hi embarguin els sous, que ho tinguin ben fotut al futur, s´ho han guanyat a pols. Ferum

#57 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 15/10/2021 - 11:02

La mania que tenen sempre aquests fulanus en fer-se les víctimes en totes i cadascuna de les circumstàncies. Están convençuts que están tocats per la mà de Déu i que hi ha una serie d'heretges que están obstinats en hostigar-lis constantment. Luego, en realidad, pasa lo que pasa.

#56 Santi F., BCN, 15/10/2021 - 10:59

Mira por donde, Arturo.... contigo empezó todo!

#55 Rosa, Mataró, 15/10/2021 - 08:32

Podran reconstruir una petita part, molt petit, de tot el q ets vas carregar, fantasma. Tanta cara dura i poca vergonya de fer-se la víctima , costa de creure i fa riure.