Publicitat

CiU i ERC voten contra la seva compareixença per parlar de corrupció després que afirmés que "sempre hi estic disposat"

Mas es fa enrere

Mas

La Junta de Portaveus del Parlament ha rebutjat aquest matí, amb els vots de CiU i ERC, la compareixença del president de la Generalitat, Artur Mas, per donar explicacions en el ple del Parlament "dels diferents casos de corrupció vinculats als partits que han donat suport al govern” d'acord amb la petició de Ciutadans.

La formació ha presenta la iniciativa després que Mas, a la sessió de control de dimecres passat, afirmés -en resposta a Albert Rivera- que "en el tema del Palau de la Música jo, quan estava a l’oposició, vaig oferir comparèixer en una comissió d’investigació, i no se’m va deixar".

L'afirmació va aixecar veus de fons, però el president va insistir: "No m’acusi a mi d’allò que jo no vaig fer: no se’m va deixar comparèixer. Jo sempre estic disposat a donar la cara davant de qualsevol institució o qualsevol organisme, li ho dic de veritat".

El portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, ha lamentat posteriorment que “CiU i ERC hagin impedit la compareixença d’Artur Mas en el Ple del Parlament per donar explicacions sobre els casos de corrupció”. "Això ja ho vam viure la legislatura passada, i també CiU i ERC van impedir la compareixença de Mas”, ha afegit.

“Des de C’s no entenem exactament quin és el motiu d’aquesta votació negativa, ja que el propi president en l’últim ple va lamentar la impossibilitat de poder haver explicat en seu parlamentària els casos de corrupció”, ha recordat.

Finalment, Jordi Cañas ha advertit que la negativa de CiU i ERC “evidencia una vegada més la voluntat d’ERC i CiU d’impedir el debat sobre la corrupció en seu parlamentària desviant l’atenció cap a temes que no hi tenen una relació directa”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#10 BEJOTA, bcn, 20/02/2013 - 19:11

Jordi Pujol i Duran plantejant una alternativa a Mas: diàleg amb l'Estat.

#9 carme, vic, 20/02/2013 - 14:08

Tot plegat fot molta pena.

#8 BEJOTA, BCN, 19/02/2013 - 20:56

SEAT- Si Cataluña continúa por la vía de declararse independiente, trasladaríamos nuestra sede a Madrid, ha afirmado Ludger Fretzen, el presidente de Volkswagen-Audi España, que ha desvelado que ya ha celebrado varias reuniones en las que ha tratado este conflicto.

#8.1 espanya=crisi i atur, La Paz, 19/02/2013 - 23:44

Espnaya continua en caiguada lliure a tots els nivells. Bolivia expròpia les filials d'Abertis i Aena, com en el seu moment va fer Argentina amb Repsol. Tothom s'atreveix amb una espanya que put a cadàver en descomposició.

#7 Manolo, Barcelona, 19/02/2013 - 19:49

Así que el Gran Timonel siempre da la cara?

Qué cara mas larga que tiene

Nunca saldremos de la CorruPPCIU, mientras tengamos a este lider al frente del Govern

Por cierto, creía que los muchachos de ERC eran más consecuentes, que error, veo que evidentemente también tienen precio

Desmoralizante

#5 Otro, barna, 19/02/2013 - 18:52

De verdad lo siento por las personas que han creido y votado a este sr. pero esta muy claro que no le interesa para nada luchar contra la corrupcion, y mucho menos denunciar a los corruptos. Si quisiera en su mano esta hacer mucho por todos sus votantes y no votantes, pero puede salpicar o no?