Publicitat

"El procés val la pena"

Mas es justifica

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, en una entrevista a Ràdio 4, ha reivindicat que "el procés no s'ha acabat". Malgrat admetre que la seva validesa "depèn del resultat final", ha remarcat que "per mi el procés val la pena perquè no tenim una alternativa millor que aquesta si volem progressar i estar al nivell dels països europeus que jo sempre poso com exemple".

Mas ha assegurat que Espanya vol la "residualització" de Catalunya i davant d'això "l'alternativa és convertir-nos en la Dinamarca del Mediterrani". Tot i això ha deixat clar que "la via unilateral és la última a la llista de possibilitats". "Si utilitzes la via unilateral és per guanyar", ha remarcat.

L'expresident, d'altra banda, ha afirmat que "no hauria fet el discurs que va fer Clara Ponsatí", però tot seguit ha justificat l'exconsellera, que va reivindicar "la batalla d'Urquinaona" durant l'acte de Perpinyà. "S'ha de tenir en compte l'origen, una sentència duríssima i profundament injusta. Aquest és l'origen i no és un problema de la Clara Ponsatí ni de la gent que va estar a Urquinaona", ha dit.

També ha replicat Marta Pascal, que va dir que era molt difícil portar-li la contrària a Carles Puigdemont. "La meva experiència personal és que no, jo he discrepat de Puigdemont quan ell era president. Sempre em va escoltar però no sempre em va fer cas. com jo tampoc vaig fer cas a tothom que em recomanava coses quan era president".

Finalment, Artur Mas ha advertit que "si JxCat i PdeCat agafen camins diferents, no hi seré a cap dels dos". "No vaig gaudir com a president: va ser un acte de servei i res més. Van ser uns anys molt complicats", ha reconegut.


Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Gregari, VNG, 03/03/2020 - 19:21

Cuando Mas habla de sentencia injusta, le doy la razón, ya que el principal culpable, Artur Mas está en la calle. Y que tenga la cara de decir que habrá servido de algo, es para ...

#14 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , ¿ DE QUIN PROCÉS DEUS PARLAR TU ? ARTUR MAS NO JA CAP DE PROCÉS VA MORIR FA TEMPS CUAN , 03/03/2020 - 14:01

ARTUR MAS ¿ QUIN PROCÉS ? Cuan aixo za acabat del tot i millor sigui aixis EL PROCÉS a FET MES MAL A CATALUNYA QUEL CORONAVIRUS es un FET . Artur Mas tambe baro JUSTIFICAR LES RETALLADES SOCIALS EN SANITAT I EDUCACIÓ . Tambe baru JUSTIFICAR FER LA REFORMA LABORAL amb el teu gran amic RAJOY tus aliados els del P.P.

#13 botifler1914, Waterpus, 03/03/2020 - 13:21

la Dinamarca del Mediterrani

No tienen sentido del ridículo ni de la estupidez.

#12 M, Sabadell, 03/03/2020 - 12:57

Dice que el proces vale la pena...... el proces es una mierda, una puta mierda.
Dice que España quiere la residualización de Cataluña, es mentira, nadie quiere perjudicarse a sí mismo, excepto los del proces (tribu lacitos), que lo están consiguiendo con sus delirios y fantasías de adolescente inmaduro.

#11 Lladregots i nivells, Girona, 03/03/2020 - 12:55

En tots aquests anys de democràcia i de partits dedicats a la pispa i a enviar calers cap a l'estranger, podem resumir que hi ha dues menes de lladregots polítics a casa nostra: un primer grup d'un sol individu ja retirat que pispava pero al menys tenía una certa inteligència i un segón que pispa pero que son tots uns inútils sense cervell.